Βασίλης Μπισμπίκης: Το δημόσιο «Σ' αγαπώ» στη Δέσποινα Βανδή μετά τη στήριξη στο πρόβλημα υγείας του

Η τραγουδίστρια ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Βελτίωση φαίνεται να παρουσιάζει η κατάσταση του Βασίλη Μπισμπίκη. Ο ηθοποιός πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, όταν χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μετά από σοβαρό καρδιακό επεισόδιο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος ηθοποιός υπέστη έμφραγμα, καθώς ότι χρειάστηκε να του γίνουν δύο επεμβάσεις για να τοποθετηθούν στεντ.

Τόσο ο ίδιος, όσο και η Δέσποινα Βανδή, ωστόσο εμφανίζονται καθησυχαστικοί πλέον και λένε ανοιχτά πως όλα είναι καλά μετά την περιπέτεια υγείας που έζησε. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, που δεν μας έχει συνηθίσει σε εκδηλώσεις αγάπης μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία αγκαλιά με τη σύντροφό του, θέλοντας να την ευχαριστήσει για την στήριξη που του παρείχε όλες αυτές τις μέρες.

Δείτε επίσης: Βασίλης Μπισμπίκης: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του, «Προσπαθεί να...» - Πότε παίρνει εξιτήριο

Η Δέσποινα Βανδή στάθηκε δίπλα του από την πρώτη στιγμή που ένιωσε ενοχλήσεις και τον οδήγησε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα. Πλέον η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ αφότου ολοκληρωθεί ένας νέος κύκλος εξετάσεων αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν λακωνικός στο «ευχαριστώ» του, με μόνο δύο λέξεις που σημαίνουν πολλά ωστόσο: «Σ' αγαπώ».

Βασίλης Μπισμπίκης Δέσποινα Βανδή

Τι είπε η Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη

Πριν από λίγες ώρες και η τραγουδίστρια είχε δώσει ένα σύντομο update για την πορεία της υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη. «Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει, αλλά όλα καλά. Αυτό είναι το σημαντικό», ακουγόταν να λέει μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τα άπειρα μηνύματα! Τέλος καλό, όλα καλά!».

Τι του ζήτησαν οι γιατροί

Μετά από επικοινωνία που είχε το youweekly.gr με το στενό περιβάλλον του ηθοποιού, έγινε γνωστό πως αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες.

Οι γιατροί που τον παρακολουθούν τον έχουν ενημερώσει πλήρως για όλα όσα θα πρέπει να κάνει αφού πάρει το εξιτήριο. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ουσιαστικά, θα πρέπει να αλλάξει τρόπο ζωής και συνήθειες, κόβοντας το τσιγάρο και το αλκοόλ, προσέχοντας παράλληλα την διατροφή του.