Βασίλης Μπισμπίκης: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του, «Προσπαθεί να...» - Πότε παίρνει εξιτήριο

Τι συμβαίνει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Βασίλης Μπισμπίκης εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη και παραμένει εκεί μέχρι αυτή τη στιγμή, έχοντας δίπλα του την σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια δεν έχει φύγει από το πλευρό του και προσπαθεί να του δώσει δύναμη, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του υγιής όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του ALPHA, T-Live, και του δημοσιογράφου Ιάσονα Τσόλη, ο οποίος επικοινώνησε με το στενό του περιβάλλον, ο ηθοποιός αναρρώνει (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε μέσα από το νοσοκομείο) και «προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και να συνειδητοποιήσει αυτό που του συνέβη».

Πότε παίρνει εξιτήριο ο Βασίλης Μπισμπίκης

Μάλιστα, αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο, Σάββατο 9 Μαρτίου, εφόσον πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εξετάσεις και οι γιατροί κρίνουν πως δεν διατρέχει πλέον κανέναν κίνδυνο.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή: Δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της - Τα λόγια που της ψέλλισε ο Βασίλης Μπισμπίκης κάτω από την πίστα (Βίντεο)

Το μήνυμα της Δέσποινας Βανδή

Τα περαστικά τους έχουν στείλει όλες οι εκπομπές, ανάμεσα τους και το Πάμε Δανάη στο MEGA σήμερα Παρασκευή 8/3. Η παρουσιάστρια μετέφερε μάλιστα και το μήνυμα που της έστειλε η Δέσποινα Βανδή.

«Να στείλουμε τα περαστικά μας. Να είναι καλά. Εγώ τα έστειλα ήδη. Η Δέσποινα μου είπε ότι είναι όλα καλά. Περαστικά», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.