Κατερίνα Παπουτσάκη: Τέλος το καστανό χρώμα στα μαλλιά της - Μια άλλη με το ξανθό look που υιοθέτησε

Της πηγαίνει πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποφάσισε εν όψει της άνοιξης να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της και να πάει σε πιο ανοιχτούς τόνους, καθώς από το σκούρο καστανό που είχε τη βλέπουμε ξαφνικά με καστανόξανθο look.

Μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε στο instagram η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το νέο της look, το οποίο της πηγαίνει πολύ και μάλιστα δείχνει να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Η αλλαγή που έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη στα μαλλιά της

Όλα αυτά τα χρόνια που γνωρίζουμε την Κατερίνα Παπουτσάκη η ίδια έχει κάνει αμέτρητες αλλαγές στα μαλλιά της, τόσο σε μήκος, όσο και χρώματα. Τελευταία ωστόσο η ίδια έχει παραμείνει στο κοντό καρέ, το οποίο δεν αλλάζει με τίποτα! (δείτε εδώ φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της).


Η απάντηση στις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στο Πρωινό και στον Γρηγόρη Μπάκα στις 26/2/24 απαντώντας για τη φημολογούμενη σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε απαντήσει ανοιχτά γι' αυτό, εκφράζοντας την ενόχλησή της για το γεγονός πως γράφονται πράγματα χωρίς την άδειά της, τα οποία μπορεί να της δημιουργήσουν πρόβλημα με τα παιδιά της (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε), ενώ ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα, ξεκαθαρίζοντας ποια είναι η σχέση τους.

«Κανείς πλέον δεν τα παίρνει σοβαρά αυτά τα πράγματα. Αν εγώ έχω κάποια στιγμή μια σχέση, θα το μάθετε. Από εκεί και πέρα είναι κρίμα όντως κάποιοι να τα διαδίδουν αυτά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι κρίμα γιατί έχω και εγώ παιδιά, έχει και η Κατερίνα παιδιά. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε ιστορίες τέτοιες και να δημιουργούμε εντυπώσεις», είπε χαρακτηριστικά για όσα γράφτηκαν για εκείνον και την ηθοποιό.