Αμαλία Κωστοπούλου: Full in love η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου & της Τζένης Μπαλατσινού - Αυτός είναι ο καλλονός σύντροφός της

Ποζάρουν αγκαλιά μαζί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
notrealamalia/ Instagram - NDP
notrealamalia/ Instagram - NDP

Η Αμαλία Κωστοπούλου είναι η μεγαλύτερη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, καθώς στη συνέχεια του γάμου του το πρώην ζευγάρι απέκτησε την Αλεξάνδρα και στη συνέχεια τον Μάξιμο Κωστόπουλο (δείτε εδώ και τα τρία αδέρφια μαζί).

Οι κόρες του μοντέλου και του επιχειρηματία αποφάσισαν με το που τελείωσαν το σχολείο να φύγουν για σπουδές στο εξωτερικό. Η Αμαλία Κωστοπούλου μάλιστα εξακολουθεί να ζει στην Αμερική, καθώς πλέον εργάζεται εκεί, έχει φτιάξει τον κύκλο της και παράλληλα έχει βρει τον έρωτα.

Η φωτογραφία της Αμαλίας Κωστοπούλου με τον σύντροφό της

Πρόσφατα μάλιστα η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ποζάροντας με τον καλό της αγκαλιά! Όπως βλέπουμε πρόκειται για έναν καλοντυμένο, κομψό άντρα του οποίου την ταυτότητα η Αμαλία Κωστοπούλου δε θέλει να αποκαλύψει.

Αμαλία Κωστοπούλου - Σύντροφος

Αυτός είναι ο σύντροφός της

Η ίδια βρέθηκε στην Αμερική για σπουδές, ενώ τώρα δραστηριοποιείται και επαγγελματικά. Η 26χρονη, λοιπόν, Αμαλία άνοιξε λογαριασμό στο Tik Tok και σε κάποια από τα βιντεάκια της μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους την καθημερινότητά της εκεί.

Κομμάτι αυτής, λοιπόν, είναι και ο σύντροφός της, ψηλός, μελαχρινός όπως θα δείτε και στα παρακάτω βίντεο... Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού έχει μεγαλώσει κι έχει εξελιχθεί σε μια όμορφη νεαρή με φρέσκια επιδερμίδα και αναλογίες μοντέλου και μπορούμε να πούμε με πολύ σιγουριά πως μοιάζει την μαμά της σε νεαρή ηλικία!

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα έγινε 26 χρονών και η μαμά της μάλιστα είχε δημοσιεύσει μια πολύ γλυκιά φωτογραφία της στο instagram (δείτε την εδώ).

@mintystrawberryy

Saturday in LA #minivlog #dayinthelife

♬ Aesthetic - Tollan Kim
@mintystrawberryy

travel day for a really special trip 🥹 #airportoutfits #traveldayvlog

♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) - SUNNY HOOD STUDIO
@mintystrawberryy

if you are my coworker keep scrolling #ootd #grwm #khaitejeans

♬ original sound - Amalia🍓
@mintystrawberryy

@JSE best friend fridays >

♬ Best Friend (feat. Doja Cat) - Saweetie