Super Κατερίνα: «Κάνει ότι δεν τα βλέπει! Με έχει μπλοκάρει;» - Η Καινούργιου έψαχνε τον Λιάγκα να μιλήσουν για την βόμβα στον ΑΝΤ1

Επικές ατάκες στον αέρα του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Κάνει ότι δεν τα βλέπει! Με έχει μπλοκάρει;» - Η Καινούργιου έψαχνε τον Λιάγκα να μιλήσουν για την βόμβα στον ΑΝΤ1

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα 11/3 στον ΑΝΤ1, όταν άγνωστος τηλεφώνησε και ειδοποίησε πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στα Kapa Studio. Άμεσα όλοι οι εργαζόμενοι εκκένωσαν τα γραφεία και τα πλατό τους και οδηγήθηκαν στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου.

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν ξεκίνησε να κάνει live στο Instagram και να σχολιάζει με τους συνεργάτες του. Η Κατερίνα Καινούργιου που είδε το live, θέλησε να επικοινωνήσει μαζί του για να μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στο κανάλι και τι ακριβώς συνέβη.

Αγνόησε τις κλήσεις της Καινούργιου ο Λιάγκας;

«Του έγραψα 100 φορές από κάτω αλλά κάνει ότι δεν τα βλέπει» είπε η Κατερίνα Καινούργιου που έκανε σχόλια στο live και ξεκίνησε να τον παίρνει με facetime. «Με έχει μπλοκάρει; Νομίζω όχι», αποκρίθηκε χιουμοριστικά η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα.

«Πρώτη φορά δεν μου το σηκώνει άντρας στο facetime» είπε σε άλλο σημείο, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να την βοηθάει ώστε να μπει στο live του στο Instagram, ωστόσο δεν είχαν καθόλου καλό σήμα με αποτέλεσμα αυτό να είναι αδύνατο.

Μάλιστα, μια ατάκα του Ανδρέα Μικρούτσικου - που βγήκε λίγο πριν στο live με τον Γιώργο Λιάγκα - προς τον Γιάννη Πουλόπουλου ήταν η αφορμή για να επικρατήσει χαμός στο πλατό του Super Κατερίνα.

Η ανάρτηση που είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε βίντεο από την στιγμή που όλοι οι εργαζόμενοι βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου και περίμεναν να πάρουν το πράσινο φως για να μπουν και πάλι μέσα.