Super Κατερίνα: «Ο Ανδρέας θέλησε να αποχωρήσει» - Εκτός ALPHA ο Μικρούτσικος μετά το χαμό με τον Γιάννη Πουλόπουλο

Τον είπε «μωρή δημοσιογραφάρα» και επικράτησε χαμός στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Ο Ανδρέας θέλησε να αποχωρήσει» - Εκτός ALPHA ο Μικρούτσικος μετά το χαμό με τον Γιάννη Πουλόπουλο

Χαμός επικράτησε και σήμερα Δευτέρα 11/3 στο πλατό του Super Κατερίνα. Μια ένταση ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γιάννη Πουλόπουλο, στάθηκε η αφορμή ώστε να αποχωρήσει έξαλλος από την εκπομπή ο παρουσιαστής.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος βρισκόταν εκτός του στούντιο του ΑΝΤ1 με την ομάδα του, καθώς εκκένωσαν το κτίριο λόγω ειδοποίησης για βόμβα. Ένα σχόλιο λοιπόν, έκανε τον Ανδρέα να πει "μωρή δημοσιογραφάρα" τον Γιάννη.

Ο δημοσιογράφος ένιωσε ότι τον προσβάλει για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, καθώς η ατάκα αυτή είναι γένος θηλυκού. Ο παρουσιαστής έσπευσε να δικαιολογήσει τον εαυτό του λέγοντας πως δεν υπάρχει γένος και πως είναι απλά μια ατάκα που λέγεται.

Οι τόνοι ανέβηκαν, όταν στην συζήτηση ενεπλάκη και η Κατερίνα Καινούργιου, παίρνοντας το μέρος του Γιάννη Πουλόπουλου. Μάλιστα, έκανε αναφορά και στο χαμό που προκάλεσε με την ατάκα του για τον Μαυρίκιο Ματρικίου που είχε προσβληθεί και είχε πει πως δεν θα ξαναβγεί στην εκπομπή τους.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά από τα όσα άκουσε, έγινε έξαλλος λέγοντας πως η εκπομπή προσβάλει τον ίδιο αλλά και τους τηλεθεατές της και λίγο πριν βγουν για διαφημίσεις είπε πως αποχωρεί.

Η ανακοίνωση του Κατερίνας Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Μετά την επιστροφή από τις διαφημίσεις η Κατερίνα Καινούργιου ενημέρωσε τους τηλεθεατές του Super Κατερίνα πως ο συνεργάτης της, Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε από το πλατό.

«Ο Ανδρέας θέλησε να αποχωρήσει. Από εκεί και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος του λόγου του και των πράξεων του. Προσπαθώ να διατηρώ μια ηρεμία αλλά δεν μπορώ να το διαχειριστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα.

Άγνωστο παραμένει αν θα επιστρέψει αύριο Τρίτη 12/3!