Επέστρεψε στον ΑΝΤ1 το Πρωινό: Η δήλωση του Λιάγκα για την βόμβα - «Ήρθε τεράστιο όχημα της πυροσβεστικής, ασθενοφόρο...»

«Εγώ δεν ήξερα τους άλλους 100 που δουλεύουν στο κτίριο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επέστρεψε στον ΑΝΤ1 το Πρωινό: Η δήλωση του Λιάγκα για την βόμβα - «Ήρθε τεράστιο όχημα της πυροσβεστικής, ασθενοφόρο...»

Ξανά στο πλατό του Πρωινού επέστρεψε ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την ομάδα του μετά την λήξη του συναγερμού για βόμβα στα Kapa Sudio. Συγκεκριμένα, περίπου στις 11:00 το πρωί, άγνωστος τηλεφώνησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και προειδοποίησε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στο κτίριο.

Άμεσα λοιπόν, όλοι οι χώροι εκκενώθηκαν και οι εργαζόμενοι οδηγήθηκαν στον εξωτερικό χώρο μέχρι να γίνει η αναζήτηση για τυχόν βόμβα τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Άμεσα στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, πυροσβεστικό και ασθενοφόρο.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε βίντεο με όλους τους συναδέλφους του να κάνουν αστεία για το συμβάν, ενώ έκανε και live μετάδοση μέσα από το προφίλ τους, με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του.

Η επιστροφή του Λιάγκα στον αέρα του ΑΝΤ1

Μια ώρα και κάτι λεπτά αργότερα το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα στο τιμόνι της παρουσίασης, επέστρεψαν στον αέρα του σταθμού.

«Το ζήσαμε κι αυτό! Έγινε μια μεγάλη επιχείρηση. Βγήκαμε έξω στα χωράφια. Το απίστευτο είναι ότι έχω ξανατύχει σε τηλεφώνημα για βόμβα. Βγήκαμε έξω στα χωράφια. Είχαν έρθει καμία 10αριά περιπολικά, δύο αυτοκίνητα το ένα έφερε μέσα στο σκύλο της αστυνομίας αυτό το Μαλινουά που μύρισε την βόμβα... δεν υπήρχε βόμβα προφανώς. Ήρθε ένα τεράστιο όχημα της πυροσβεστικής. Δεν ξέρω αν το τράβηξε κανείς φωτογραφία. Ήρθε και ασθενοφόρο.

Φάρσες είναι αλλά οφείλουν οι Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους. Κάθε βλαξ μπορεί να παίρνει ένα τηλέφωνο σε ένα κανάλι να λέει ότι έβαλα μια βόμβα και να χαλάει όλη τη ροή. Καλό είναι η πλάκα και να γελάμε και ερχόμαστε πιο κοντά... Εγώ δεν ήξερα τους άλλους 100 που δουλεύουν στο κτίριο. Δίπλα μας γυρίζονται οι Πανθέοι, βγήκε και ο Χειλάκης και λέει "τι βλακεία είπες πάλι και έβαλαν βόμβα"», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.