Eurovision 2024 - H Εύη Δρούτσα σε πλήρη αντίφαση με τον εαυτό της: «Δεν είπα για μίμηση και για κλοπή! Λέω βλακείες»

Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας και για τη συγγένεια με τον Μανόλη Αναγνωστάκη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Eurovision 2024 - H Εύη Δρούτσα σε πλήρη αντίφαση με τον εαυτό της: «Δεν είπα για μίμηση και για κλοπή! Λέω βλακείες»

Η Εύη Δρούτσα, η στιχουργός που έγινε viral το περασμένο Σαββατοκύριακο για την οργισμένη αντίδρασή της απέναντι στο τραγούδι «Zari» της Μαρίνας Σάττι, ήταν καλεσμένη στη Super Κατερίνα. Μεταξύ άλλων απάντησε στα σχόλια που έγιναν μεταξύ άλλων εναντίον της από τον Γιάννη Κότσιρα τις προηγούμενες μέρες, ενώ διευκρίνισε τι ακριβώς ήθελε να πει για το κομμάτι που μας εκπροσωπεί στη Eurovision.

«Δεν έχει καταλάβει κανένας τι του γίνεται. Πρώτα απ' όλα, αυτό το τραγούδι δεν είναι στίχος μου, όταν έγραφε τη μουσική ο Μάριος έγραφε “τα τα τα” και επειδή μου άρεσε του είπα να το βάλουμε και στο κομμάτι. Λέει ο Κότσιρας για κουλτούρα, δεν βλέπω να τραγουδάει καμιά κουλτούρα τώρα. Ήταν τελείως λάθος αυτό που είπε, έπρεπε πρώτα να δει τι γίνεται. Αυτό που είπα είναι ότι η ΕΡΤ έπρεπε να ζητήσει μια άδεια από την εταιρεία», δήλωσε αρχικά η Εύη Δρούτσα σε πλήρη αντίθεση με όσα είπε την περασμένη Παρασκευή.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024 - Εύη Δρούτσα: «Δεν είναι μόνο κλοπή, είναι ντροπή για την ΕΡΤ και για τη Σάττι»

Όσον αφορά το «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα, απ' το οποίο εκείνος και η στιχουρός ισχυρίστηκε πως άντλησαν έμπνευση για το κομμάτι της Eurovision, η Εύη Δρούτσα απάντησε: «Ποτέ στη ζωή μου δεν είπα “αυτή είναι η τραγουδάρα μου”. Μέχρι αηδίας δεν ξέρω ποια είμαι και τι κάνω. Δεν με νοιάζει αν έχω γράψει κάτι. Εγώ ξεκίνησα από μια οικογένεια με μέντορα τον Μανόλη Αναγνωστάκη, τον αδελφό της μητέρας μου, καθόμουν στα πόδια του και μου ζητούσε να απαγγείλω και μου έλεγε “γράφεις στίχο, δεν είναι και τίποτα”. Γι’ αυτό ποτέ δεν είπα για μένα τίποτα. Ούτε για τον Αναγνωστάκη είπα τίποτα. Όταν ήμουν στις αρχές, πήγα στη Βίκυ Λέανδρος και της έγραψα έναν ολόκληρο δίσκο και δεν το ξέρει κανένας».

Η Εύη Δρούτσα απάντησε για τα σχόλια που έγιναν viral

Σχετικά με τους λόγους που προκάλεσαν την πρόσφατη έκρηξή της, η Εύη Δρούτσα είπε μεταξύ άλλων: «Δεν θα απαντήσω τι άνθρωπος είμαι, δεν πειράζει, ας το ξέρουν κάποιοι. Είχα “φορτώσει” πάρα πολύ με αυτά που μου είπαν και μπορεί να είπα κάποια πράγματα που τα πήρατε ανάποδα».

Η Μαρίνα Σάττι απάντησε με ένα story, στο οποίο ανέβασε ένα μάθημα σολφέζ που κάνουν παιδιά, και έχει τη φράση «τα τα τα», θέλοντας να σατιρίσει όσα ειπώθηκαν περί λογοκλοπής: «Δεν είπα για μίμηση και για κλοπή, δεν έγραψα εγώ το “Τα τα τα”. Μόνη μου πήρα τον Φωκά Ευαγγελινό και του είπα “είναι πολύ καλό τραγούδι, δώσ’ του”», απάντησε η Εύη Δρούτσα.

Eurovision 2024 - Εύη Δρούτσα: «Αχταρμάς το Zari, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι η Beyonce...»

Και έκλεισε το θέμα λέγοντας: «Έχω ένα πρόβλημα υγείας, και περιμένω κάτι, που με πείραξε. Μέσα στα νεύρα μου, που με τρέλανε ο Μάριος Ψιμόπουλος με αυτά που μου έλεγε, οπότε ήρθα και είπα αυτά. Θα σου πω ποιος φταίει. Εγώ πετάω του κόσμου τις βλακείες, οι φίλοι μου το ξέρουν. Λέω βλακείες, πάμε παρακάτω. Ποιος είπε μωρέ ότι θα κινηθούμε νομικά;».