Γιάννης Καπετάνιος για Έλενα Τσαβαλιά: «Της... φύγανε στη σκηνή γιατί γελούσε με τον Μάρκο Σεφερλή»

«Στην αρχή εκείνος δεν την ήθελε»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την επική εμφάνιση του Γιάννη Καπετάνιου με την Μαρία Καρλάκη στο J2US το περασμένο Σάββατο σχολίασαν στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ερμηνεύοντας το «Μακαρένα», στο ρεφρέν πέταξαν έναν... Αντετοκούνμπο κάνοντας κοινό και επιτροπή να λυθούν στα γέλια.

Ο Σταμάτης Φασουλής μάλιστα είπε στον ηθοποιό ότι τραγουδιστικά είναι πολύ πίσω, αλλά και ότι δεν χρειάζεται να διορθωθεί. Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του Super Κατερίνα μίλησε για την πρόσφατη ερμηνεία του, αλλά και για τη σχέση του με τον Μάρκο Σεφερλή, με τον οποίο ήταν για χρόνια συνεργάτες.

«Γι’ αυτό ήρθα εδώ και τους το είπα από την πρώτη στιγμή, ήθελαν να βγάζω τη χαρά και αυτό που είμαι. Δεν περιμένουν κάτι άλλο από εμένα, τι να τραγουδήσω “Βρέχει Φωτιά Στη Στράτα Μου”;», είπε αρχικά ο Γιάννης Καπετάνιος για τη συμμετοχή του στο J2US.

Δείτε επίσης: J2US: Το 1ο ζευγάρι-έκπληξη στην έναρξη του show – Μπέρδεψε τα λόγια του ο Γιάννης Καπετάνιος

Το σχόλιο του Γιάννη Καπετάνιου για Σεφερλή-Τσαβαλιά

«Με τον Μάρκο δεν έχουμε μιλήσει τον τελευταίο καιρό. Όσον αφορά το γεγονός ότι θα πάρει στην ομάδα του τον Γιώργο Λαμπάτο, πάντα τα κάνει αυτά, δεν αφήνει κανέναν εκτεθειμένο. Τόσα χρόνια που τον ξέρω έχει βοηθήσει άπειρο κόσμο αλλά δεν το λέει», δήλωσε στη συνέχεια για την απόφαση του Μάρκου Σεφερλή να πάρει στον θίασό του τον Γιώργο Λαμπάτο μετά τη μεταξύ τους διαμάχη.

Ο Γιάννης Καπετάνιος συμπλήρωσε: «Τον Μάρκο τον ξέρω από το ’98, την Έλενα από το ’93. Τους ξέρω πάρα πολύ καλά, μαζί πορευτήκαμε στο θέατρο και στην αρχή εκείνος δεν την ήθελε πραγματικά. Τελικά κατέληξαν σε γάμο και στον Χάρη. Η Έλενα κατουριόταν από τα γέλια πάντα, το έχει πάθει και επί σκηνής αυτό. Της... φύγανε μερικά, γιατί γελούσε πάρα πολύ με τον Μάρκο».