Άντζελα Δημητρίου & Δήμος Αναστασιάδης: Ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους - Τι συνέβη με το σχήμα

Έναν σχεδόν μήνα από την πρεμιέρα τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής έγινε γνωστή τη Δευτέρα 11/3 μέσα από το ρεπορτάζ, που μετέφερε το Πρωινό σχετικά με τη συνεργασία του Δήμου Αναστασιάδη και της Άντζελας Δημητρίου σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την ημέρα, που οι δύο καλλιτέχνες έκαναν πρεμιέρα, η οποία μάλιστα είχε αποτελέσει θέμα συζήτησης λόγω των μέτρων που είχε πάρει η Άντζελα Δημητρίου (δείτε εδώ ποια πρόσωπα είχε ζητήσει να μην δώσουν το παρών).

Τι συνέβη με τη συνεργασία της Άντζελας Δημητρίου με τον Δήμο Αναστασιάδη

Με το πέρας λοιπόν του ενός μήνα από την πρεμιέρα το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι εμφανίσεις Αναστασιάδη και Δημητρίου ολοκληρώθηκαν και δεν πρόκειται να δοθεί παράταση. Φαίνεται μάλιστα, πως οι περιορισμένες κρατήσεις δεν άφησαν περιθώριο στην επιχείρηση για έξτρα live.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Αναστασιάδη για τη Δημητρίου και τη συνεργασία τους

«Είναι για εμένα μια συνεργασία που έχει να μου δώσει πολλά. Έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία με την Άντζελα. Είναι extra large. Ένας άνθρωπος που δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό του. Τα δίνει όλα. Είναι ακομπλεξάριστη. Είναι αυτό που λένε καλλιτέχνης», είπε αρχικά για τη συνεργασία του και την τραγουδίστρια.

Όταν ωστόσο ρωτήθηκε για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την Όλγα Κιουρτσάκη και την Άντζελα Δημητρίου, δήλωσε πως: «Δεν θα ήθελα να κάνω κανένα σχόλιο πάνω σε αυτό το κομμάτι. Είναι ένα πολύ προσωπική ζήτημα και ως γονιός δεν θα ήθελα να κάνω σχόλιο. Αφορά την Άντζελα και την οικογένεια της».

Δεν γινόταν ωστόσο να μην ερωτηθεί και για την γυναίκα του, Τζένη Θεωνά.«Η γυναίκα μου δεν θα έρθει στην πρεμιέρα. Έχουμε και το μωρό που κάποιος πρέπει να το προσέξει», είπε.