Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της - Γνωστή κυρία της ελληνικής showbiz ανακοίνωσε τα ευχάριστα

«Κλείνω τον τέταρτο μήνα!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
sofianomikou - Instagram
sofianomikou - Instagram

Πολλά τα γεννητούρια στην ελληνική showbiz το προσεχές διάστημα, καθώς πριν από δύο εβδομάδες στις 26 Φεβρουαρίου είχε ανακοινωθεί μέσω instagram πως πολύ γνωστή hair stylist περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

Ο λόγος για τη Σοφία Νομικού, που φέτος τη βλέπουμε να μοιράζεται beauty tips στην εκπομπή της ΕΡΤ, Μαμά-δες. Η γυναίκα είναι έγκυος στον τέταρτο μήνα και αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις της μοιράστηκε τα ευχάριστα! (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει όταν έφερε στη ζωή την κόρη της).

Η ανακοίνωση γνωστής Ελληνίδας hair stylist για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

«Για όποιον δεν κατάλαβε, ΝΑΙ η οικογένεια μας μεγαλώνει! Τον τελευταίο καιρό είχα εξαφανιστεί. Περιμέναμε εξετάσεις για να μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως, ναι, περιμένουμε το αδερφάκι της Nicola!
Κλείνω τον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης!
Ποια άλλη είναι έγκυος?

Stay tuned για ιδέες κι συμβουλές διατροφής, γυμναστικής και χαλάρωσης για μια ισορροπημένη εγκυμοσύνη.
Και ένα πρωί είχα μια ιδέα… τη μοιράστηκα με τον @gregorykarydis και χωρίς να το πολύ σκεφτούμε, λίγες ώρες μετά ήταν έτοιμο το video!

Ένα από τα πολλά κοινά που έχουμε με τον Γρηγόρη είναι ότι μεγαλώσαμε με τα ίδια video games! Μάλιστα έπαιξα τόσο πολύ Super Mario στα παιδικά μου χρόνια, που όλη μου τη ζωή την έχω δει σαν παιχνίδι! Σπάσε τα εμπόδια, μάζεψε κέρματα, πέρνα την πίστα, πολέμησε τον κακό, μάθε τα μυστικά της ζωής, κέρδισε πόντους! Και κάπως έτσι έφτασα στο σήμερα να έχω κερδίσει την πιο όμορφη οικογένεια που μπορούσα να φανταστώ!!!!», έγραψε η Σοφία Νομικού.