Σία Κοσιώνη: Πώς απάντησε στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί με τον Κώστα Μπακογιάννη

«Ο πρώτος που διάβασε το βιβλίο μου ήταν ο γιος μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

H Σία Κοσιώνη παρουσίασε το πρώτο της παιδικό βιβλίο, και με αυτήν την αφορμή μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και στην Ελισάβετ Οικονόμου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τον ρόλο που έπαιξε ο γιος της στην απόφαση να γράψει ένα παραμύθι, ενώ απάντησε και για τις αλλαγές στην πρωινή ζώνη του σταθμού με τον οποίο συνεργάζεται.

«Όλοι κρύβουμε μία παιδικότητα μέσα μας, γιατί έχουμε υπάρξει παιδιά και απολαμβάνουμε να ξεφεύγουμε σε εκείνον τον όμορφο κόσμο. Όσοι είμαστε γονείς βρίσκουμε αυτή την ευκαιρία μέσα από τα παιδάκια μας. Δεν είχα σκοπό να γράψω παραμύθι, μέχρι που στο σχολείο του γιου μου μού ζήτησαν να μιλήσω για τη δουλειά μας. Όταν πλησίαζε η μέρα αναρωτήθηκα πώς θα μιλήσω σε παιδιά πέντε ετών για το επάγγελμά μας. Έτσι μου ήρθε η ιδέα να μιλήσω στη γλώσσα τους μέσα από ένα παραμυθάκι», είπε αρχικά η Σία Κοσιώνη.

Και συμπλήρωσε: «Προφανώς ο πρώτος που το διάβασε ήταν ο γιος μου, ο Δήμος. Ήταν πολύ χρήσιμη διαδικασία, για να δω αν ήταν κατανοητές οι λέξεις και τα νοήματα. Ο... δοκιμαστής έδωσε την έγκριση και συνεχίσαμε στη συνταγή».

Δείτε επίσης: Αγκαλιά Σια Κοσιώνη και Ντόρα Μπακογιάννη στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της δημοσιογράφου - Η τρυφερή ανάρτηση

Η Σία Κοσιώνη για τις αλλαγές στον ΣΚΑΪ και το ενδεχόμενο ακόμα ενός παιδιού

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί, ήταν αρνητική και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν σκέφτομαι να κάνω δεύτερο παιδί, είμαι πλήρως ικανοποιημένη από το ένα παιδάκι που έχω»

Η Σία Κοσιώνη στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές που ακούγεται ότι θα γίνουν από την επόμενη χρονιά στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, καθώς και στη φημολογουμένη επιστροφή της Μαρίας Αναστασοπούλου. «Δεν γνωρίζω αν ο ΣΚΑΪ θα κάνει στροφή στην ενημέρωση και δεν είναι κομμάτι της δικής μου δουλειάς, αυτό αφορά το πρόγραμμα. Με ρωτάτε πράγματα που δεν ξέρω. Η Μαρία είναι φίλη μου, συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ», αρκέστηκε να πει στην κάμερα.