Παναγιώτης Βασιλάκος: «Όταν έφυγε ο μπαμπάς της από τη ζωή, αυτό μας έφερε πιο κοντά ξανά»

Πώς είναι οι σχέσεις του σήμερα με την Νικολέτα Τσομπανίδου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

O Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε φωτογράφιση με concept γάμου, παρέα με τη σύντροφό του, και με αυτήν την αφορμή μίλησε για όλα στην κάμερα του «Mega Καλημέρα»: Για τον τρόπο που ήρθαν ξανά πιο κοντά, αν σκέφτεται τον γάμο, αλλά και για τη σχέση του με την νικήτρια του The Bachelor, Νικολέτα Τσομπανίδου.

«Δεν μπορώ να απαντήσω αν θα παντρευτώ. Είχα φτάσει κοντά στο γάμο στο παρελθόν, είχα κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ενώ όσον αφορά τον τρόπο που επανασυνδέθηκε με τη σύντροφό του πρόσθεσε: «Όταν έφυγε ο μπαμπάς της από τη ζωή, και το έμαθα, αυτό μας έφερε πιο κοντά ξανά. Γενικά δίνω δεύτερες ευκαιρίες, και τρίτες. Ζηλεύω την κοπέλα μου, αν δεν υπάρχει ζήλια, τι ήρθαμε να κάνουμε, να παίξουμε;».

Δείτε επίσης: Παναγιώτης Βασιλάκος: Από το The Bachelor στο Dragons' Den - Η συμφωνία που έκλεισε με δύο από τους επενδυτές

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος κοιτάζει τα άκρα σε μία γυναίκα

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποκάλυψε τι κοιτάζει πρώτα σε μία γυναίκα: «Η εξωτερική εμφάνιση παίζει μεγάλο ρόλο για να προσεγγίσω μία γυναίκα, και τα άκρα της, που δείχνουν την καθαριότητα κατά την άποψή μου, μετά το χαμόγελο και τα μάτια της».

Όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με την νικήτρια του «The Bachelor», Νικολέτα Τσομπανίδου, ο Παναγιώτης Βασιλάκος απάντησε: «Είμαι σε σχέση, τι με ρωτάς... Με τη Νικολέτα μπορεί να στείλουμε ευχές σε καμία γιορτή, θέλω να είναι καλά εκείνη και η οικογένεια της, εννοείται».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο επιτραπέζιο παιχνίδι για την ελληνική μυθολογία, Kosmogonia 2086, με το οποίο πήρε επένδυση στο Dragons' Den ύψους 50.000€ για το 40% της εταιρείας του