Παναγιώτης Βασιλάκος: Από το The Bachelor στο Dragons' Den - Η συμφωνία που έκλεισε με δύο από τους επενδυτές

Τα χρήματα που έβγαλε από το παιχνίδι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παναγιώτης Βασιλάκος: Από το The Bachelor στο Dragons' Den - Η συμφωνία που έκλεισε με δύο από τους επενδυτές

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 8 Μαρτίου του Dragons' Den έκανε την εμφάνισή του ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο πρώτος Έλληνας Bachelor, ο οποίος παντρεύτηκε την Νικολέττα Τσομπανίδου, αλλά λίγους μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι, χώρισε και ξαναέφτιαξε τη ζωή του με μία άλλη γυναίκα (δείτε εδώ ποια).

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε εκεί για να "μεγαλώσει" την εταιρεία του και έτσι ζήτησε από τους επενδυτές 50.000 ευρώ για το 15% αυτής. Η Μαρία Χατζηστεφανή ήταν η πρώτη που έδειξε να ενδιαφέρεται για την επιχείρησή του, δίνοντας του όλο το ποσό που ζήτησε για το 49%, ενώ ο ίδιος δέχθηκε πρόταση για συνεργασία και από τον Τάσο Οικονόμου, ο οποίος του έδωσε επίσης όλο το ποσό, αλλά για το 40% της εταιρείας.

Η συμφωνία που έκλεισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο Dragons' Den

Εκείνος, τότε, ζήτησε λίγο χρόνο για να συζητήσει με τον συνεργάτη του και να πάρουν μία απόφαση, και μόλις κατέληξαν, γύρισε πίσω προτείνοντας και στους δυο Dragons συνεργασία. Τι συνέβη τελικά; Η Μαρία Χατζηστεφανή και ο Τάσος Οικονόμου συμφώνησαν και έτσι ο Παναγιώτης Βασιλάκος πήρε 50.000 ευρώ και έδωσε στους επενδυτές το 40% της επιχείρησής του. «Από 20% ο καθένας και 25.000 ευρώ ο καθένας, έχουμε deal».

Η ζωή του μετά το The Bachelor

«Τα ξαναβρήκα με την πρώην σύντροφο μου μετά από απώλεια σημαντική που είχε στη ζωή της. Η Ντιάνα που έμαθε τι σημαίνει να αγαπάς. Θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα στο modeling. Άφηνε δουλειές για να σώζει νεογέννητα γατάκια. Δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ τη δημοσιότητα μου που την πήραν τηλέφωνο όλα τα κανάλια, προτίμησε να μείνει ταπεινή. Όταν με είδε στο Bachelor στεναχωρήθηκε, το project το γνώριζε αλλά δεν ήξερα ότι θα πάω», ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day του ALPHA.

Ενώ και η Νιτάνα μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση τους, λέγοντας: «Χαίρομαι που εξελίχθηκαν έτσι τα πράματα, άλλωστε με ενώνουν και τα ζώα μας και πολλά περισσότερα».

Όταν ρωτήθηκε περί γάμου, απάντησε πως «Υπάρχουν στιγμές που το έχουμε συζητήσει αλλά ένα ζευγάρι που αγαπιέται πραγματικά δεν θεωρώ αν θα παντρευτεί ή όχι του ορίζει την πορεία σαν ζευγάρι. Το να πάρεις αυτή την πρωτοβουλία είναι κάτι πολύ σοβαρή και πρέπει να είμαστε πολύ σίγουροι για αυτό το βήμα», διαψεύδοντας έτσι τις φήμες περί γάμου, αποδεικνύοντας πως η ανάρτηση που έκανε είναι απλά διαφημιστική.

Μεγάλη εντύπωση από την άλλη, προκάλεσε η "στροφή" στα επαγγελματικά του. «Δραστηριοποιούμαι στα επιτραπέζια παιχνίδια. Στην Ελλάδα δεν έχουν πέραση. Προσπαθώ να επεκταθώ στο εξωτερικό. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», αποκάλυψε και όπως ειπώθηκα στο πλατό του Happy Day ο Παναγιώτης λάνσαρε στο εξωτερικό ένα επιτραπέζιο που είχε σκεφτεί όσο ήταν παιδί και πήγε πάρα πολύ καλά.

Δείτε επίσης εξομολόγηση του Παναγιώτη Βασιλάκου: «Πιστεύω στους εξωγήινους, μία πρώην κοπέλα μου...»