Ερωτευμένος ξανά 3 χρόνια μετά το The Bachelor ο Βασιλάκος - Καμία σχέση με τη Νικολέττα Τσομπανίδου η νέα του σύντροφος

25 χρονών μοντέλο από τη Ρουμανία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ερωτευμένος ξανά 3 χρόνια μετά το The Bachelor ο Βασιλάκος - Καμία σχέση με τη Νικολέττα Τσομπανίδου η νέα του σύντροφος

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος λίγο μετά το τέλος του The Bachelor χώρισε με τη νικήτρια του ριάλιτι, Νικολέττα Τσομπανίδου, διαλύοντας τον γάμο τους (η ίδια έφτιαξε ξανά τη ζωή της αλλά χώρισε πρόσφατα). Παρά τις φήμες πως μπήκε σε σχέση με μία από τις υπόλοιπες παίκτριες, ο ίδιος παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι να αισθανθεί έτοιμος να μιλήσει για την προσωπική του ζωή.

Πλέον, λοιπόν, ο ίδιος παρουσιάζει την νέα του σύντροφο στα social media του, χωρίς ενδοιασμούς και δεν έχει καμία σχέση με την γυναίκα που ερωτεύτηκε στο παιχνίδι αγάπης. Πρόκειται για την Ντιάνα Χόμπζιλα, μία μελαχρινή καλλονή, με αναλογίες μοντέλου.

Ο έρωτας του Παναγιώτη Βασιλάκου μετά το The Bachelor

Υπήρξαν μαζί και στο παρελθόν, για πέντε περίπου χρόνια και χώρισαν λίγο διάστημα πριν εκείνος γίνει ο πρώτος Έλληνας Bachelor, ωστόσο φαίνεται πως δεν μπόρεσαν να μείνουν για πολύ μακριά ο ένας από τον άλλο και έτσι ενώθηκαν ξανά και ζουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νεαρή είναι 25 χρονών, έχει καταγωγή από τη Ρουμανία και εργάζεται ως μοντέλο.

Δείτε επίσης: Δεν ξέρει τι έχασε ο Βασιλάκος - Πιο «καυτή» από ποτέ η Μαγδαληνή 2 χρόνια μετά το The Bachelor

Παναγιώτης Βασιλάκος σχέση

Τι απέγινε το μονόπετρο που είχε δώσει στη Νικολέττα Τσομπανίδου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Παρασκευής (18/2/22) η Νικολέττα Τσομπανίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Παναγιώτη Βασιλάκο και στο περιβόητο μονόπετρο που της είχε δώσει στον τελικό του The Bachelor.

H νικήτρια του ριάλιτι είχε αποφασίσει να κρατήσει το μονόπετρο (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ωστόσο όπως αποκάλυψε στη νέα της συνέντευξη, το έβγαλε από τα χέρια της καθώς δεν ήθελε να δημιουργεί εντυπώσεις χωρίς λόγο.

«Αυτό το δαχτυλίδι είναι η πέτρα του σκανδάλου. Θα πω ότι όντως μου το έδωσε η παραγωγή, αλλά ουσιαστικά με επέλεξε ο Παναγιώτης. Είχε δίκιο, μπορεί να μην τοποθετήθηκα κι εγώ σωστά.

Καλά κάνει και χαίρομαι πάρα πολύ, κι εγώ έχω προχωρήσει τη ζωή μου, οπότε όλα καλά. Ο σύντροφός μου δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό το δαχτυλίδι. Ξέρει πολύ καλά ότι δεν ισχύει κάτι και πως δεν έχω ακόμη συναισθήματα για τον Παναγιώτη. Το δαχτυλίδι το έβγαλα γιατί είναι η πέτρα του σκανδάλου σε όλα», είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Τσομπανίδου.