Μαρία Μπακοδήμου για Άγγελο Λάτσιο: «Εγώ τον θυμάμαι μικρό, όταν είχε...» - Η αναφροά της στο γιο της Ελένης Μενεγάκη

Τι απάντησε η παρουσιάστρια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μία αναφροά στον Άγγελο Λάτσιο, τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, έκανε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 11/3, καλεσμένη στην εκπομπή της στο Mega. Στην συνέντευξη που παραχώρησε, μεταξύ άλλων, μίλησε και για το αυτοάνοσο, με το οποίο διαγνώστηκε στο παρελθόν αλλά και τις κρίσεις πανικού που βίωσε (δείτε εδώ την εξομολόγησή της).

Η αναφορά της Μαρίας Μπακοδήμου στον Άγγελο Λάτσιο

«Εγώ θυμάμαι τον Άγγελο μικρό, όταν είχε έρθει στο σχολείο και τον πετυχαίνω στο πεζουλάκι. Είχε ανοίξει και το βαλιτσάκι με το φαγητό του και καθόταν ήσυχο, γλυκό, με τη χωρίστρα του και ήθελα… να τον φάω! Και είναι ο Άγγελος τώρα που τον βλέπω και τον ξέρω και τον εκτιμώ πάρα πολύ, γιατί θέλω να στο πω και στον αέρα, έχεις πάρα πολύ καλό παιδί», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε επίσης: Άγγελος Λάτσιος: Η τρυφερή ανάρτηση για την αδερφή του, Λάουρα - Ιδιαίτερη ημέρα για την Ελένη Μενεγάκη και τον πατέρα του, Γιάννη

«Κι εκείνος για σένα μού έχει μιλήσει με τόσο ωραία λόγια, σαν η μαμά των αγοριών που κάνει παρέα. Για εκείνον δεν είσαι η Μαρία Μπακοδήμου, εκείνος σε βλέπει σαν μαμά, η μαμά των φίλων του» απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

«Είναι τόσο ώριμος, τόσο γλυκός, που πραγματικά να τον χαίρεσαι» πρόσθεσε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Κι εσύ τα αγόρια σου...» απάντησε η παρουσιάστια του Mega.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Άγγελο Λάτσιο και τον πρώην σύζυγό της

Πριν απο λίγο καιρό η Ελένη Μενεγάκη, μοιράστηκε μέσα από την εκπομπή της, πως ο γιος της Βάσιας Παναγοπούλου έχει ιδιαίτερη ομοιότητα με τον δικό της, Άγγελο Λάτσιο αλλά και με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο.

«Μου έδειχνε τον μεγάλο της γιο, που είναι εκεί κοντά στην ηλικία του δικού μου, ο δικός της γιόρταζε κιόλας χθες, εμένα είχε γενέθλια εχθές και της λέω: «Ρε συ αυτό το τούτο του πολύ μου θυμίζει τον δικό μου γιο, μη σου πω μου θυμίζει και τον πρώην μου». Δηλαδή αυτό το τούτο μύτη μικρή, μάτια σκιστά, κούτελο μεγάλο. Οι γιοι μας έχουν μια έτσι...», είπε η Ελένη Μενεγάκη.