Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί μετά από τρία χρόνια συνεχίζει αυτό το πράγμα...» - Τι δήλωσε για το βίντεο με τον υπέρηχο της Ιλάειρας

«Όταν άκουσα την καρδιά να χτυπάει, τρελάθηκα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί μετά από τρία χρόνια συνεχίζει αυτό το πράγμα...» - Τι δήλωσε για το βίντεο με τον υπέρηχο της Ιλάειρας

Για το βίντεο που ανέβασε στα social media με τον υπέρηχο της Ιλάειρας Ζήση, μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, το πρωί της Δευτέρας 11/3 στην εκπομπή Breakfast@star. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού σε λίγους μήνες θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Πριν απο λίγες ημέρες δημοσίευσαν ένα βίντεο στο Instagram από τον υπέρηχο που έκαναν, με τους δυο τους να μην μπορούν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό αλλά και την συγκίνησή τους. Εκείνος, μάλιστα, αναφώνησε: «Θα τρελαθώ», παρακολουθώντας το μωρό του να κινείται μέσα στην κοιλίτσα της συζύγου του (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για το βίντεο με τον υπέρηχο

«Συνειδητοποίησα εκείνη τη στιγμή, στα 33 μου, το λόγο που γεννήθηκα, έτσι αισθάνθηκα. Νομίζω ότι αυτός ο ήχος θα με συντροφεύει για μια ζωή. Όταν άκουσα την καρδιά να χτυπάει, τρελάθηκα, όταν είδα το προσωπάκι… Η τεχνολογία έχει προχωρήσει και μου φαίνεται αδιανόητο πέντε μηνών να μπορείς να δεις το παιδάκι σου. Ήταν κάτι συγκλονιστικό. Νιώθεις ένα τίποτα μπροστά σε αυτό», είπε αρχικά.

Και γι’ αυτό καμιά φορά στεναχωριέμαι κιόλας όταν δεν μπορεί ο κόσμος να καταλάβει ότι στη χαρά κάποιου και στον ενθουσιασμό του δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος. Δεν υπάρχουν όρια στο πως μπορεί κάποιος να το εκφράσει όλο αυτό που αισθάνεται εκείνη τη στιγμή. Και ειδικά όταν έτσι έχεις μάθει. Εμείς δεν αλλάξαμε κάτι, όπως μας γνωρίσατε, από την πρόταση γάμου που τη μοιραστήκαμε, έτσι συνεχίζουμε..»

«Δεν καταλαβαίνω γιατί μετά από τρία ολόκληρα χρόνια συνεχίζει αυτό το πράγμα να κάνει εντύπωση. Αυτή η έκφραση του τι νιώθει ένας άνθρωπος που δεν μπορείς να ξέρεις και στο παρελθόν πώς ένιωθε. Μπορεί να ένιωθε πολύ λίγος, ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να ζήσει αυτή τη μεγαλειώδη στιγμή που τον αξίωσε ο θεός να ζήσει. Να μη σταυρώνουμε και να μη δικάζουμε ανθρώπους, χωρίς να ξέρουμε τι μπορεί να υπάρχει πίσω από όλο αυτό που βλέπουμε»