Μαυρίκιος Μαυρικίου & Ιλάειρα Ζήση: «Θα τρελαθώ» - Το βίντεο από τον υπέρηχο του μωρού και το κοντινό στο πρόσωπο της κορούλας τους

Στιγμές συγκίνησης για το ζευγάρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μετρούν τις μέρες που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους και καθημερινά μοιράζονται με τους ακόλουθούς τους στα social media τις εξελίξεις σχετικά με την εγκυμοσύνη και τα συναισθήματά τους για το ευχάριστο αυτό γεγονός.

Τις προάλλες, λοιπόν, δημοσίευσαν ένα βίντεο στο Instagram από τον υπέρηχο που έκαναν, με τους δυο τους να "λιώνουν" στο θέαμα. Εκείνος, μάλιστα, αναφώνησε: «Θα τρελαθώ», παρακολουθώντας το μωρό του να κινείται μέσα στην κοιλίτσα της συζύγου του.

Δείτε επίσης: Ιλάειρα Ζήση: Έβαλε τα κλάματα στην κάμερα του MEGA - «Έχει τύχει με τον Μαυρίκιο να φτάσουμε κοντά στον χωρισμό και...»

Το βίντεο από τον υπέρηχο του μωρού του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση

Αυτοί είναι οι δύο νονοί του παιδιού τους

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα" σε βραδινή εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν. Οι δυο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί με ανυπομονησία και έτσι προχώρησαν σε αποκαλύψεις για την βάφτισή του, δηλώνοντας για πρώτη φορά ποιοι θα είναι οι νονοί της κόρης τους και που θα γίνει το μυστήριο.

Μάλιστα, απάντησαν και για την διαμάχη με την Super Κική, η οποία ξεκίνησε μετά το βίντεο που δημοσίευσε για το gender reveal party του μωρού, θίγοντας τον πρώτο (δείτε εδώ), με τον ίδιο να εξηγεί πως έχει ήδη κινηθεί νομικά και περιμένει την αντίδρασή της, διαφορετικά θα υπάρξουν βαρύτατες συνέπειες.

«Δεν είναι όμορφο να βγαίνεις και να λες ό,τι θέλεις, χωρίς να σκεφτείς ότι είναι ένα νέο ζευγάρι που μόλις παντρεύτηκαν, περιμένουν το παιδάκι τους, έχουν χάσει ήδη ένα παιδάκι...», είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση για την youtuber και Influencer μετά την προσβολή της, με τον καλό της να επισημαίνει:

«Έχει ολοκληρωθεί ήδη η διαδικασία, έχουν κατατεθεί ήδη τα ασφαλιστικά μέτρα και προχωράμε. Θα υπάρξει μία περίοδος που θα της δώσουμε το δικαίωμα να κατεβάσει το βίντεο, να απολογηθεί και αν δεν το κάνει θα προχωρήσουμε με την αγωγή και τη μήνυση. Έχω κουραστεί πια να ασχολούμαι, οπότε... Μετάνιωσα και που το έβγαλα στα social να πω την αλήθεια. Έπρεπε να είναι καθαρά νομική ενέργεια, γιατί τους δίνεις και αξία.

Τώρα το ότι έκατσα και ασχολήθηκα με μία κοπέλα που μιλάει και ρεύεται και λέει ότι να' ναι... αλλά επειδή τη βλέπει ένας χ αριθμός ανθρώπων, είπα ότι δεν θέλω να αφήσω τον καθένα να ανοίγει το στόμα του και να λέει ό,τι θέλει. Στον βωμό του κλικ του youtube, υπάρχουν άνθρωποι όπως η Super Κική και κάποιοι άλλοι, που πραγματικά δεν έχουν όρια. Ξεπουλάνε και την ψυχή τους. Είναι φοβερό αυτό».

«Το όνομα του παιδιού είναι Ιωάννα Μελωδία και πιστεύω ότι θα πάρει το ταλέντο του μπαμπά της, οπότε...», δήλωσε στη συνέχεια η μέλλουσα μαμά και ο σύζυγός της, σημείωσε: «Ο Ευθύμιος Δίπλαρος θα βαφτίσει την Ιωάννα Μελωδία με την Αργυρώ Ροτσίδου. Η βάφτιση θα γίνει στον Άγιο Κωνσταντίνο στη Φθιώτιδα».

Δείτε επίσης: Ο κακός χαμός στο Super Κατερίνα με Μικρούτσικο και Μαυρικίου: «Σε αντιμετώπιζαν σαν ψώνιο! Έχεις ευθύνη» - «Δεν θα ξαναβγώ στην εκπομπή»