'Εξαλλος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Super Κική: «Άφησε να εννοηθεί ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας του παιδιού...»

«Εγώ δεν επιτρέπω τέτοια σχόλια...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
'Εξαλλος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Super Κική: «Άφησε να εννοηθεί ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας του παιδιού...»

Για την πρόσφατη κόντρα του με την Super Κική, μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, το πρωί της Δευτέρας 26/2, μέσα από την εκπομπή Breakfast@star. Όλα ξεκίνησαν όταν η Ιnstgramer, δημοσίευσε ένα βίντεο το προφίλ της στα social media, σχολιάζοντας το "γκάλοπ" του παραγωγού για το φύλο του παιδίου (δείτε εδώ).

Τότε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μέσα από το προφίλ του, απάντησε στην Super Κικής, δείχνοντας την ενόχλησή του για την συγκεκριμένη ανάρτηση ειδικά από την στιγμή που ο κόσμος γνωρίζει πως με την Ιλάειρα Ζήση έχουν χάσει ένα παιδί (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την Super Κική

«Δεν γνωριζόμαστε με την Super Κική αλλά δεν έκανε και κάτι καινούργιο, γιατί εγώ την έψαξα και είδα ότι έτσι λειτουργεί αυτό το κορίτσι. Όταν έχεις μάθει να ζεις με το να ειρωνεύεσαι κόσμο και να κάνεις αρνητικά σχόλια με τα οποία γελάς μόνο εσύ...Δεν θίχτηκα μόνο εγώ από αυτό το σχόλιο, θίχτηκε η οικογένειά μου.

Εγώ δεν επιτρέπω τέτοια σχόλια. Άφησε να εννοηθεί ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας του παιδιού. Η Ιλάειρα πικράθηκε πολύ με το συγκεκριμένο. Αν αυτό το θεωρεί η Super Κική χιούμορ, εγώ το θεωρώ κακεντρέχεια, τοξικότητα και έχω να σας πω ότι έλαβα και προσωπικό μήνυμα από την ίδια» ανέφερε αρχικά.

«Μου είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα απαντήσει αλλά με τρόπο που δεν θα μου αρέσει και ότι θα αποκαλύψει πράγματα για μένα που δεν τα ξέρει ο κόσμος», αποκάλυψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η αποκάλυψη του για την βάφτιση του παιδιού

Πριν απο μία εβδομάδα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στον αέρα του Super Κατερίνα για να μιλήσει γι' αυτό, αποκαλύπτοντας πληροφορίες για την βάφτιση που σχεδιάζει με την σύζυγό του.

«Μου έλεγε η Ιλάειρα ότι το μητρικό ένστικτο της έλεγε ότι θα κάνουμε αγόρι, αλλά έπεσε έξω! Αποφασίσαμε με την σύζυγό μου να βαφτίσουμε το παιδί μας στην Ελλάδα στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας (την ιδιαίτερη πατρίδα της νέας μανούλας). Τρελάθηκα όταν έμαθα ότι θα κάνουμε κοριτσάκι. Θα την βαφτίσουμε και θα το πάμε παραδοσιακά με το όνομα της μαμάς της Ιλάειρας, "Ιωάννα", και ως δεύτερο όνομα θα βάλουμε το "Μελωδία"», είπε χαρακτηριστικά.