Το "γκάλοπ" του Μαυρίκιου Μαυρικίου πριν την αποκάλυψη του φύλου του μωρού

Τι είπαν φίλοι και συγγενείς;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση καθώς σε λίγους μήνες θα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Το βράδυ του Σαββάτου 17/2 το ζευγάρι ανακοίνωσε το φύλο του μωρού, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι δύο τους οργάνωσαν ένα φαντασμαγορικό "gender reveal party" μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση έμαθαν ότι περιμένουν κοριτσάκι την στιγμή που ο ουρανός γέμισε με ροζ καπνό και κομφετί. Το ζευγάρι δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά και την συγκίνησή του (δείτε εδώ). Στην συνέχεια ανακοίνωσαν το όνομα της κόρης τους, το οποίο θα είναι Ιωάννα Μελωδία, με τους νέους γονείς να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα και την συγκίνησή τους.

Το "γκάλοπ" του Μαυρίκιου Μαυρικίου πριν την ανακοίνωση του φύλου του μωρού

Ωστόσο λίγο νωτρίτερα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε ένα γκάλοπ, μεταξύ των φίλων και των συγγενών που βρέθηκαν στο πάρτυ, σχετικά με το φύλο του μωρού. Ο καθένας ξεχωριστά απάντησε στο αν πιστεύει ότι το παιδί θα είναι κοριτσάκι ή αγοράκι.

Η αποκάλυψη του για την βάφτιση του παιδιού του

το πρωί της Δευτέρας 19/2 ο μέλλοντας μπαμπάς βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στον αέρα του Super Κατερίνα για να μιλήσει γι' αυτό, αποκαλύπτοντας πληροφορίες για την βάφτιση που σχεδιάζει με την σύζυγό του.

«Μου έλεγε η Ιλάειρα ότι το μητρικό ένστικτο της έλεγε ότι θα κάνουμε αγόρι, αλλά έπεσε έξω! Αποφασίσαμε με την σύζυγό μου να βαφτίσουμε το παιδί μας στην Ελλάδα στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας (την ιδιαίτερη πατρίδα της νέας μανούλας). Τρελάθηκα όταν έμαθα ότι θα κάνουμε κοριτσάκι. Θα την βαφτίσουμε και θα το πάμε παραδοσιακά με το όνομα της μαμάς της Ιλάειρας, "Ιωάννα", και ως δεύτερο όνομα θα βάλουμε το "Μελωδία"», είπε χαρακτηριστικά.