Αντιγόνη Κουλουκάκου - Αποκλειστικό: Γέννησε κάτω από άκρα μυστικότητα – Επέστρεψε σήμερα σπίτι με το παιδί της

Όλες οι λεπτομέρειες του τοκετού

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης

Την ωραιότερη στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας ζει από την περασμένη Παρασκευή η Αντιγόνη Κουλουκάκου. Η ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι την περασμένη Παρασκευή 8 Μαρτίου και στο youweekly.gr έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Την Ημέρα της Γυναίκας, η Αντιγόνη Κουλουκάκου ευτύχησε να γίνει για πρώτη φορά μητέρα, και πλέει σε πελάγη ευτυχίας κρατώντας αγκαλιά τον μονάκριβο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον καθηγητή Ψυχολογίας στην Πολεμική Αεροπορία, Νίκο Ράικο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η ηθοποιός μετέβη στο μαιευτήριο Λητώ κάτω από άκρα μυστικότητα, καθώς δεν ήθελε να διαρρεύσουν σε κανένα ΜΜΕ λεπτομέρειες για την προσωπική αυτή στιγμή της ζωής της.

Δείτε επίσης: Αντιγόνη Κουλουκάκου: Παντρεύτηκε στα κρυφά με τον σύντροφό της λίγο πριν γεννήσει; Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Αντιγόνη Κουλουκάκου Νίκος Ράικος
Με τον σύντροφό της Νίκο Ράικο σε παλαιότερο στιγμιότυπο

Οι πρώτες στιγμές της Αντιγόνης Κουλουκάκου αγκαλιά με τον γιο της

Μάλιστα, όπως λένε αξιόπιστες πηγές, η Αντιγόνη Κουλουκάκου επέστρεψε στο σπίτι της το πρωί της Δευτέρας από το μαιευτήριο, φορτωμένη με ανθοδέσμες, δώρα και ευχετήριες κάρτες απ' όλους τους συναδέλφους της στην «Γη της Ελιάς», που ήταν οι πρώτοι που έμαθαν τα ευχάριστα, μετά από τους στενούς συγγενείς και τους φίλους της.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η πανευτυχής μητέρα απολαμβάνει τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της και σκοπεύει να αφιερωθεί στον γιο της το προσεχές διάστημα, τουλάχιστον μέχρι να σαραντίσει, όταν και θα αρχίσει να σκέφτεται τη δική της επιστροφή στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του MEGA.

Αντιγόνη Κουλουκάκου
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της στο περιοδικό BEAUTÉ, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Είμαι πολύ χαρούμενη, διανύω μια πολύ ευτυχισμένη και δημιουργική περίοδο. Ανακαλύπτω πράγματα που δεν φανταζόμουν πως θα μου συνέβαιναν ή θα ένιωθα στα 40+: αντοχές, δυνάμεις, αυτοπεποίθηση, μια κρυμμένη εσωτερική δύναμη…Πάντα θεωρούσα πως είμαι δυνατή, όμως τώρα μου αποκαλύπτονται κι άλλες άγνωστες πτυχές μου. Είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Δεν απέχει πολύ από αυτό που είμαι στην πραγματικότητα, γιατί είμαι φύσει και θέσει αισιόδοξος άνθρωπος, ακόμη κι αν ο κόσμος μου γκρεμίζεται πιστεύω πως στο τέλος κάτι καλό θα συμβεί. Όταν όμως μου συμβαίνει κάτι ευχάριστο, τότε το θεωρώ ευλογία, και αυτή είναι μια ευλογημένη περίοδος».