Το Ναυάγιο: Ο γιος της Φωτεινής Ντεμίρη εισβάλλει στην σειρά - Τι αποκάλυψε η ηθοποιός

«Συγκινήθηκα πολύ όταν είδα τον γιο μου στην τηλεόραση...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: Ο γιος της Φωτεινής Ντεμίρη εισβάλλει στην σειρά - Τι αποκάλυψε η ηθοποιός

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, παραχώρησε η Φωτεινή Ντεμίρη, το πρωί της Δευτέρας 11/3. Η ηθοποιός, η οποία φέτος συμμετέχει στο Ναυάγιο, μίλησε για τον ρόλο της αλλά και την συμμετοχή του γιου της στην σειρά.

Η αποκάλυψη της Φωτεινής Ντεμίρη για "Το Ναυάγιο"

«Διανύω μία πολύ όμορφη περίοδο και είμαι πολύ χαρούμενη για το Ναυάγιο. Η Χριστίνα είναι ξεχωριστή, γιατί είναι ένας άνθρωπος δοτικός, που ξέρει να αγαπά. Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ένας πολύ καλός και αγαπημένος συνάδελφος. Στη σειρά είμαι… μήλον της έριδος μεταξύ του Κοσμά και του Κλέωνα, εκεί θα υπάρξουν εξελίξεις και θα έρθουν τα πάνω κάτω», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Χαμογελαστή και ανέμελη με το κόκκινο μαγιό της - Αυτό το κορμί διατηρεί η Φωτεινή Ντεμίρη στα 62 της

«Συγκινήθηκα πολύ όταν είδα τον γιο μου στην τηλεόραση, ήταν εξαιρετικός σε έναν πολύ δύσκολο ρόλο. Ο γιος μου θα παίξει για κάποια επεισόδια στο Ναυάγιο, αλλά δεν θα έχουμε κοινές σκηνές. Θα ήταν πολύ ωραίο να παίξω με το γιο μου στην τηλεόραση, θα υπάρχει χημεία» αποκάλυψε.

«Με τον σύζυγό μου δεν ταιριάζουμε στην καθημερινότητα. Κάποια στιγμή μπορεί να σε ενοχλεί ο άλλος που υπάρχει» ανέφερε στην συνέχεια, σχετικά με τον σύζυγό της Χάρη Γρηγορόπουλο.

Τι θα δούμε σήμερα

Ο Βασίλης δεν βλέπει μπροστά του από την οργή που έχει αρχίσει να τον κατακλύζει. Φτάνει στο γραφείο του Γιώργη, έτοιμος να του κάνει μεγάλο κακό και τον βρίσκει μαζί με τον Μιχάλη, να συζητούν για την επίμαχη συνέντευξη στον Βασιλείου. «Εσύ ήσουν, ρε, ο εραστής της Ασημίνας μου; Και είχες τα κότσια να μου το παίζεις φίλος όλο αυτόν τον καιρό; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Εγώ σε πίστεψα και μοιράστηκα μαζί σου προσωπικές μου στιγμές. Αλήθεια, ένιωθες καλά που με κορόιδευες;», του φωνάζει, ενώ τον χτυπάει στο στομάχι. Μάταια ο Γιώργης προσπαθεί να του εξηγήσει πως όταν την ερωτεύτηκε δεν ήξερε ότι ήταν παντρεμένη. Ο άντρας δέχεται ξύλο από τον σύζυγο της πρώην αγαπημένης του και ο Μιχάλης κάνει τα πάντα για να μπει ανάμεσά τους και να τους χωρίσει.

Στο μεταξύ, η αιμορραγία της Ειρήνης δεν λέει να κοπάσει και έτσι όλοι σιγουρεύονται πως η κοπέλα πρέπει να πάει εσπευσμένα στην κλινική. Η ώρα της γέννας έχει φτάσει αλλά η ανησυχία όλων είναι τεράστια που βλέπουν την Ειρήνη να υποφέρει από τους πόνους. Η ζωή της κοπέλας θα βρεθεί σε άμεσο κίνδυνο.

Πίσω στην αυλή, η Φανή σκορπά στη γειτονιά υποψίες για την ταυτότητα του Πέτρου, τον οποίο όμως απασχολούν σημαντικότερα προβλήματα και αυτό είναι η σχέση του με την Ειρήνη που πάει από το κακό στο χειρότερο από τη στιγμή που τον είδε με τη Φανή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Ναυάγιο: «Δε ντρέπεσαι ολόκληρος άντρας;», πέφτει άγριο ξύλο - «Θα κάνουμε εξετάσεις για να σιγουρευτούμε», τρομακτικά νέα για το νεογέννητο

Το Ναυάγιο (25/3): «Η μάνα μου κινδυνεύει; Θα τρελαθώ» - Την μεταφέρουν στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση

Το Ναυάγιο: «Σε κορόιδεψα! Προκάλεσα τον θάνατο ενός συγχωριανού μου», «Είμαι εδώ για σένα» - Ανακαλύπτει τη χαμένη κόρη του, αλλά δεν το λέει πουθενά

Το Ναυάγιο (19/3): «Τι συμβαίνει εδώ;» - Ο Ιπποκράτης πιάνει στα πράσα Ειρήνη & Πέτρο και γίνεται έξαλλος

Το Ναυάγιο: «Το είδα να γεννιέται» - Η Ειρήνη ξεσπάει μετά τον θάνατο του μωρού της! Βάσω και Άγγελος Αρραβωνιάζονται

Το Ναυάγιο: Ειρήνη και Πέτρος μαζί στην Κρήτη - Ο μεγάλος καβγάς και ο χωρισμός με τον Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο: Η σκηνή όπου η Λαμπρινή βρίσκει τον Πέτρο - «Παιδί μου! Ζεις; Το παιδί μας»

Το Ναυάγιο (12/3): «Κάναμε ότι μπορούσαμε! Δεν τα κατάφερε» - Ανακοινώνουν στην Ειρήνη πως το παιδί της πέθανε

«Από τα 7 άρχισαν οι εγχειρήσεις, δεν...» - Η εξομολόγηση της Φωτεινής Ντεμίρη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Υπέφερα πραγματικά από αυτή την...» - Η αποκαλυπτική δήλωση της Φωτεινής Ντεμίρη