Χαμογελαστή και ανέμελη με το κόκκινο μαγιό της - Αυτό το κορμί διατηρεί η Φωτεινή Ντεμίρη στα 62 της

Στιγμές δροσιάς μαζί με τον σύζυγό της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χαμογελαστή και ανέμελη με το κόκκινο μαγιό της - Αυτό το κορμί διατηρεί η Φωτεινή Ντεμίρη στα 62 της

Η Φωτεινή Ντεμίρη είναι μια πολύ πετυχημένη ηθοποιός που συνήθως απασχολεί για τα επαγγελματικά της επιτεύγματα, αλλά και για τις δηλώσεις της για κοινωνικά θέματα. Μπορεί να έχει πατήσει τα 62, ωστόσο καταφέρνει να διατηρεί ένα πολύ καλαίσθητο κορμί και είναι φυσικό οι αναρτήσεις της με μαγιό εντυπωσίασαν τους followers της.

Πρόσφατα η ίδια ξέσπασε με αφορμή την έκβαση της δίκης Λιγνάδη και την αποφυλάκιση του σκηνοθέτη, καθώς τη θεώρησε άδικη, ενώ μίλησε και για αυτούς που την κατηγορούν για κομματικό λόγο. Η ηθοποιός είναι λογικό να έχει ιδιαίτερη ευαισθησία πάνω στο θέμα, αφού όπως αποκάλυψε στο παρελθόν έχει δεχτεί και η ίδια σεξουαλική παρενόχληση.

Έτσι είναι το σώμα της Φωτεινής Ντεμίρη στα 62 της

Η Φωτεινή Ντεμίρη με κόκκινο μαγιό στην παραλία

Η Φωτεινή Ντεμίρη διατηρεί ένα πολύ καλό κορμί στα 62 της

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: NDP / ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ: instagram fofo_ntemiri

Είχε φτάσει κοντά στον χωρισμό με τον άντρα της

Μπορεί να αποφεύγει να μιλά για τα προσωπικά της και να κρατά χαμηλό προφίλ σε ότι δεν αφορά την δουλειά και το επάγγελμά της, ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε εκτενώς για τον γάμο της αποκαλύπτοντας πτυχές που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε.

Ο λόγος για την σπουδαία ηθοποιό Φωτεινή Ντεμίρη, η οποία μπορεί πρόσφατα να αποκάλυψε τον λόγο που είπε το όχι στις Άγριε Μέλισσες, ωστόσο αυτή τη φορά σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν, μίλησε για τον έγγαμο βίο με τον συνάδελφό της, Χάρη Γρηγορόπουλο, με τον οποίο μετρούν αρκετά χρόνια μαζί.

Με τον υπέροχο ηθοποιό Χάρη Γρηγορόπουλο είστε πολλά χρόνια παντρεμένοι. Πες μου πώς γνωριστήκατε…

Με τον Χάρη είμασταν μαζί στη σχολή, ωστόσο δεν μας περνούσε καθόλου τότε από το μυαλό το να είμαστε μαζί. Κάναμε λίγη παρέα αλλά όλο έγινε σιγά σιγά. Αυτό που μας ένωσε ήταν η τέχνη. Επικοινωνούσαμε και μεταξύ μας μέσα από την τέχνη. Εκείνος έκανε το πρώτο βήμα, είναι από τη φύση του έτσι. Εγώ όταν τον είδα δεν μου άρεσε αλλά στην πορεία άλλαξαν τα πράγματα.

Τελικά υπάρχει η αγάπη που κρατάει για πάντα;

Η αγάπη με κρατάει για πάντα, ο έρωτας όχι. Στα τρία χρόνια το πολύ ο έρωτας φεύγει. Αν αγαπάς όμως κάποιον, τον αγαπάς για πάντα, υπάρχει στην καρδιά σου. Ακόμη κι αν χωρίσεις, όταν αγαπάς κάποιον, τον αγαπάς.

Η σπάνια εξομολόγηση της Φωτεινής Ντεμίρη για το γάμο της

Έχετε φτάσει ποτέ κοντά στο χωρισμό;

Βέβαια, έχουμε φτάσει κοντά στον χωρισμό πολλές φορές, αλλά υπάρχει αγάπη. Είμαστε φίλοι πάνω απ’ όλα. Κατά διαστήματα απομακρυνόμαστε αλλά μετά πάλι μαζί. Το σημαντικό είναι ότι κάνουμε καλή παρέα οι δυο μας, περνάμε καλά μαζί. Πρόσφατα πήγαμε στη Βιέννη και περάσαμε υπέροχα. Παρόλο που δεν ταιριάζουμε σε τίποτα. Είμαστε άσπρο με μαύρο.

Μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς το Χάρη σε αυτή τη φάση;

Δεν θέλω να σκέφτομαι τη ζωή μου χωρίς τους ανθρώπους που αγαπώ. Δεν θέλω να λείπουν οι άνθρωποι. Ας είμαστε μακριά αλλά να μη λείπουν. Είναι πολύ σκληρό.