Τζώρτζια Κεφαλά: «Η Μαρίνα Σάττι δεν ξέρει μάλλον τι κάνει, είναι θύμα του...» - "Κόλαφος" για τον σάλο που έχει ξεσπάσει γύρω από το "Ζάρι"

«Η λέξη "χαριτωμένη" για μια νέα κοπέλα σε οποιοδήποτε επάγγελμα είναι απαξιωτική...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, Ζάρι, που πρόκεται να εκπροσωπήσει φέτος την χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας. Το κομμάτι έχει δεχτεί τόσο θετικές όσο και αρνητικές κριτικές με το κοινό να έχει διχαστεί (δείτε εδώ το ξέσπασμα της Εύης Δρούτσα).

Από την πλευρά της η μητέρα της Μαρίνας Σάττι μίλησε τη Δευτέρα 11/3 στο Πρωινό Σουσου για τα αρνητικά σχόλια, που έχουν ειπωθεί για το τραγούδι. Η ίδια απάντησε πως δεν την ενδιαφέρουν οι κακές κριτικές και πως εκείνη είναι πολύ αισιόδοξη για την προσπάθεια της κόρης της (δείτε εδώ τι είπε).

Η ανάρτηση της Τζώρτζιας Κεφαλά για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι

Παρακολουθώντας λοιπόν, όλες αυτές τις εξελίξεις η Τζώρτζια Κεφαλά, εξέφρασε ανοιχτά την απόψή της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με τα αρνητικά σχόλια και το σάλο που έχει ξεσπάσει γύρω από το συγκεκριμένο τραγούδι.

«Και που λες, το θέμα δεν είναι η αισθητική του καθενός,η αντίληψη του για τον πολιτισμό,το να πιστεύει αν μπορούμε να βελτιωθούμε,ή το αν δεν υπάρχει καμία ελπίδα για βελτιωση..
Το θέμα είναι να βρούμε το "δηλητήριο" που παρακινεί τη σκέψη και το λόγο. Πίσω από την πολιτισμένη άποψη,την βαθιά στοχαστική και καλοπροαιρετη υπάρχουν πάντα στερεοτυπικα μνημεία.
"Η #ΜαριναΣαττι δεν ξέρει μάλλον τι κάνει.. είναι μαλλον θύμα του συστήματος.. ενώ είναι συμπαθέστατη και ταλαντούχα.. "
"Όλα αυτά της τα πρότεινε κάποιος άλλος.. και τα δέχτηκε παθητικά.. "
Αυτά ακούγονται για μια νεα γυναικα,επειδή είναι νέα γυναικα. Η περίπτωση να έχει άποψη και να την στηρίζει δεν είναι πιθανή.
Η λέξη "χαριτωμενη" για μια νέα κοπέλα σε οποιοδήποτε επάγγελμα.. είναι απαξιωτική.
Το να λέμε ότι οι καλλιτέχνες που ειναι "ημίγυμνοι" δεν είναι καλλιτέχνες ,είναι απαράδεκτο και ισοπεδωτικό.
Το ότι προέρχονται αυτά τα λόγια από σημαντικούς ανθρώπους του πνεύματος είναι απογοητευτικο..
Μπορείς να διαφωνείς για τα άσπρα μαλλιά,τις βλεφαρίδες,το τσιγάρο,της ρυτίδες,τις απόψεις, όταν βγάζεις όμως τη ζυγαριά και το μαχαίρι, προσβάλεις τον εαυτό σου, προβάλλεις τις ακρότητες, χάνεις το δίκιο σου,και δεν ωφελείς. Βλάπτεις.
Συγνώμη για την κούραση.. άλλη μια γνώμη...» εγραψε στην λεζάντα της.