Παντρεύτηκαν στο Κολωνάκι πριν από 2 ημέρες - Γνωστός Έλληνας παρουσιαστής έβαλε επιτέλους την κουλούρα

Υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης έδωσαν το παρόν στο μυστήριο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Παντρεύτηκαν στο Κολωνάκι πριν από 2 ημέρες - Γνωστός Έλληνας παρουσιαστής έβαλε επιτέλους την κουλούρα

Όρκους αιώνιας αγάπης, στήριξης και πίστης αντάλλαξαν το απόγευμα της Κυριακής ο γνωστός παρουσιαστής-δημοσιογράφος Γιώργος Σιαδήμας με την πλέον σύζυγό του, Ελίνα, σε ένα μαγευτικό σκηνικό στο Κολωνάκι.

Πιο συγκεκριμένα, το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι και το ζευγάρι είχε στο πλευρό του πέρα από φίλους και συγγενείς πολλούς βουλευτές και υπουργούς της κυβέρνησης αλλά και βουλευτές της αντιπολίτευσης, καθώς ο Γιώργος Σιαδήμας καλύπτει εδώ και χρόνια το πολιτικό ρεπορτάζ.

Δείτε επίσης: Χάρης Δούκας: Παντρεύεται την 28χρονη σύντροφό του - «Επειδή το θέλει το κορίτσι...»

Μετά τον γάμο ακολούθησε δεξίωση και πάρτι στο οποίο τραγούδησε ο Ηλίας Βρεττός, ενώ τα social media πήραν φωτιά από τις αναρτήσεις.

Φωτογραφίες από τον γάμο του Γιώργου Σιαδήμα και της Ελίνας

Γάμος στην ελληνική showbiz

Γάμος Σιαδήμα

Μάλιστα, λίγο μετά το μυστήριο ο γνωστός παρουσιαστής έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γράφοντας «10/03/24. @elinakitta η σημαντικότερη μέρα εως την επόμενη. Σας ευχαριστούμε!»

Ο Γιώργος Σιαδήμας γεννήθηκε στην Πάτρα, από όπου κατάγεται κιόλας, το 1980. Αν και οι αρχικές του σπουδές είχαν να κάνουν με την Επικοινωνία και τη Νομική, τελικά γρήγορα τον κέρδισε η δημοσιογραφία. Ο Γιώργος Σιαδήμας ζει και εργάζεται εδώ και χρόνια στην Αθήνα ενώ εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό χώρο το 2004. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Alter και μέχρι σήμερα έχει εργαστεί σε πολλές εφημερίδες περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Πλέον παρουσιάζει την εκπομπή Newsroom στην ΕΡΤ.