Νίκος Καρβέλας: Διαψεύδει ότι θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το κόμμα Εθνική Ομάδα

Μόλις λίγες ώρες μετά την αρχική «ανακοίνωση»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Αίσθηση είχε προκαλέσει πριν από λίγες ώρες η «ανακοίνωση» ότι ο Νίκος Καρβέλας θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το κόμμα «Εθνική Ομάδα» του Κώστα Αϊβαλιώτη. Άνθρωποι από το περιβάλλον του μουσικοσυνθέτη, ωστόσο, διαψεύδουν την εν λόγω είδηση.

«Διαψεύδεται οποιαδήποτε σχέση και είδηση από το περιβάλλον του κυρίου Καρβέλα, σχετικά με την υποτιθέμενη υποψηφιότητα από το κόμμα Εθνική Ομάδα για τις Ευρωεκλογές μέσω του κυρίου Αϊβαλιώτη», δήλωσε μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, δίνοντας έτσι τέλος στα δημοσιεύματα που είχαν ξεκινήσει από το πρωί της Τρίτης 12 Μαρτίου.

Δείτε επίσης: Άννα Βίσση: Για σούσι με την Σοφία, τον Νίκο Καρβέλα και την σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου - Η τρυφερή φωτογραφία

Τι συνέβη με την «υποψηφιότητα» του Νίκου Καρβέλα

Λίγες ώρες πριν, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ο Κώστας Αϊβαλιώτης, επικεφαλής της «Εθνικής Ομάδας» παρουσίασε την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές, ενώ αναφέρθηκε ονομαστικά και στον Νίκο Καρβέλα ως «φίλο» και σύμμαχο σε αυτήν την προσπάθεια.

«Είναι μία ομάδα, είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε τους κορυφαίους Έλληνες που διακρίθηκαν στο εξωτερικό, γιατρούς, διπλωμάτες και επιχειρηματίες, αλλά και ανθρώπους από την εγχώρια πολιτική και δημόσια ζωή», ανέφερε αρχικά ο κ. Αϊβαλιώτης.

Και συμπλήρωσε: «Θα είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την "Εθνική Ομάδα". Αλληλεπιδρώ, μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς και συντονίζω δράσεις μαζί με τον φίλο μου και πασίγνωστο συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Στις 24 Μαρτίου στο Πολεμικό Μουσείο, στις 7 το απόγευμα, θα έχουμε ανακοίνωση ονομάτων. Μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα. Ίσως δεν το ξέρετε. Έχει σπουδάσει Νομική, Έχει πάρει άδεια άσκησης επαγγέλματος. είναι μάχιμος και έχει γράψει τρία βιβλία».

Φαίνεται ωστόσο ότι κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει με την αρχική «υποψηφιότητα» να μένει μόνο στους τίτλους των ειδήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις προτάσεις που του έχουν γίνει, ο Νίκος Καρβέλας δεν έχει ασχοληθεί με την πολιτική σκηνή.