"Λύγισε" ο Λάκης Λαζόπουλος για την απώλεια της γυναίκας του - «Δεν φοβάμαι πια το θάνατο»

«Πάντα σου λείπει ένας άνθρωπος που αγαπάς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Ο Λάκης Λαζόπουλος άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή Mega Καλημέρα όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων έστειλε και το μήνυμα του στην Κατερίνα Καινούργιου μετά το χαμό που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Επίσης, ο ηθοποιός - παρουσιαστής αναφέρθηκε έπειτα από ερώτηση και στο θάνατο της γυναίκας του, η οποία έφυγε από την ζωή έπειτα από δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η εξομολόγηση του Λάκη Λαζόπουλου για το θάνατο της γυναίκας του

«Δεν φοβάμαι πια το θάνατο. Σε αυτό συνέβαλε αναμφίβολα και η απώλεια της συζύγου μου. Από εκεί και μετά, κοιτάς κι εσύ προς τα εκεί. Πάντα σου λείπει ένας άνθρωπος που αγαπάς. Και να είχα μετανιώσει που δεν έδωσα στη σύζυγό μου τον παραπάνω έρωτα που ζητούσε, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος και "λύγισε".

«Δεν συγκινούμαι εύκολα, είναι τώρα γι’ αυτό το λόγο. Οι αναμνήσεις είναι σαν κλεισμένα ποτάμια και οι μνήμες σε κατακλύζουν και… υγροποιούνται», συμπλήρωσε.

Αυτή ήταν η γυναίκα του Λάκη Λαζόπουλου που πέθανε

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν στις 22/8/2022 από τότε που η επί χρόνια σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου, Τασούλα έφυγε από τη ζωή, χάνοντας τη μάχη με την επάρατη νόσο. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από ένα μακρινό καλοκαίρι συνοδευόμενη από ένα λιτό και τρυφερό μήνυμα.

Δημοσίευσε λοιπόν μια δικιά του και μια δικιά της φωτογραφία από στιγμές τους κάποιο καλοκαίρι θέλοντας έτσι να τιμήσει τη μνήμη της αγαπημένης του συζύγου που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.

«20 Αυγούστου κάποτε…» έγραψε λιτά ο καλλιτέχνης δημοσιεύοντας δυο εικόνες από εκείνον και την αγαπημένη του σύζυγο στην παραλία.

Η ανάρτηση του Λαζόπουλου για τα τρία χρόνια από το θάνατο της Τασούλας