Λάκης Λαζόπουλος - Το μήνυμα στην Καινούργιου μετά τα σχόλια για Μπάρκα & Τσαγκρίδη: «Την καλώ να έρθει να...»

Τι της είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λάκης Λαζόπουλος - Το μήνυμα στην Καινούργιου μετά τα σχόλια για Μπάρκα & Τσαγκρίδη: «Την καλώ να έρθει να...»

Ο Λάκης Λαζόπουλος στην συνέντευξη του στο Mega Καλημέρα σήμερα Τρίτη 12/3 εκτός του Γιώργου Λιάγκα, μίλησε και για την Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή το χαμό που είχε προκληθεί με το σχόλιο που είχε κάνει μέσα από το Podcast του για την ίδια, την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Αφορμή στάθηκε η φωτογραφία τους που κυκλοφόρησε να φιλιούνται παθιασμένα σε βραδινή έξοδο τους. Το συγκεκριμένα θέμα είχε πάρει μεγάλη έκταση με αποτέλεσμα να το σχολιάζουν σχεδόν όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές - δείτε εδώ τι είχε πει ο Λάκης.

Μάλιστα, με αφορμή τα λόγια του στο Podcast έγινε χαμός στο πλατό του Super Κατερίνα. Συγκεκριμένα, λίγες ημέρες αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να απαντήσει σχετικά με το θέμα. Ωστόσο, δεν ήθελε να παίξει το συγκεκριμένο απόσπασμα από το Podcast του καθώς ήταν προσβλητικό προς το πρόσωπο της. Ο αρχισυντάκτης της όμως δεν ήθελε με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα στο πλατό και να φύγει - δείτε το βίντεο.

Το μήνυμα του Λάκη Λαζόπουλου στην Κατερίνα Καινούργιου

Ο Λάκης Λαζόπουλος λοιπόν απάντησε για τον χαμό που δημιούργησε, καλώντας την Κατερίνα Καινούργιου να πάει στην εκπομπή του και να συζητήσουν καθώς την συμπαθεί.

«Μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει, αλλά θα λέω κι εγώ ότι θέλω. Διεκδικώ το δικαίωμα που έχουν ήδη, που το έχουν τρεις ώρες τη μέρα κι εγώ το έχω 20 λεπτά κάθε εβδομάδα και όχι στην τηλεόραση», ανέφερε αρχικά.

Και είπε σε άλλο σημείο: «Καλώ την Κατερίνα Καινούργιου να έρθει στο podcast και να της τα πω ο ίδιος και να μου πει ό,τι θέλει. Τη συμπαθώ την Κατερίνα Καινούργιου. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση».