Αντρέας Μικρούτσικος: «Στη θέση του Νταλάρα θα έλεγα ότι απέτυχα ως πατέρας, αυτό που είπε το παιδί του είναι “Δαμόκλειος σπάθη”»

Ο παρουσιαστής κατακεραύνωσε τον ερμηνευτή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αντρέας Μικρούτσικος: «Στη θέση του Νταλάρα θα έλεγα ότι απέτυχα ως πατέρας, αυτό που είπε το παιδί του είναι “Δαμόκλειος σπάθη”»

Με αφορμή την παρουσίαση του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Εθνική Οδός» του Γιώργου Νταλάρα με τον Χρήστο Μάστορα, όπου συμμετέχει η κόρη του, Γεωργιάννα, σχολίασαν στην εκπομπή Super Κατερίνα τις ταραχώδεις σχέσεις ανάμεσα σε εκείνη και τον πατέρα της, με τον Αντρέα Μικρούτσικο να είναι ιδιαίτερα καυστικός.

Θυμίζουμε πως, όταν είχε ερωτηθεί πώς είναι σαν πατέρας, η εικαστικός είχε αποφύγει να απαντήσει, λέγοντας διπλωματικά: «Νομίζω ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για να είναι γονείς, ο κάθε άνθρωπος έχει τις προτεραιότητές του και από εκεί και πέρα, φέρεται δίκαια σε σχέση με την οικογένειά του και αυτούς, που αγαπάει. Εκτιμώ πάρα πολύ τον πατέρα μου και ως καλλιτέχνη. Μέχρι εκεί!», είπε η Γεωργιάννα Νταλάρα.

Δείτε επίσης: «Εκτιμώ πάρα πολύ τον πατέρα μου! Μέχρι εκεί» - Οι σχέσεις του Γιώργου Νταλάρα με τη μοναχοκόρη του Γεωργιάννα

Ο Αντρέας Μικρούτσικος κατακεραύνωσε τον Γιώργο Νταλάρα

Το δικό του σχόλιο για τον Γιώργο Νταλάρα και τις σχέσεις του με την κόρη του έκανε ο Αντρέας Μικρούτσικος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ σκληρή η θέση της Γεωργιάννας, και τίμια, είναι ένα κορίτσι δυναμικό που δεν θέλει να πει ψέματα προφανώς. Αν ήμουν στη θέση του Γιώργου Νταλάρα, θα είχα ταραχθεί. Όχι ότι δεν το ξέρει, αλλά εξωραΐζουμε πάντα τα πράγματα».

«Το να λέει αυτή την κουβέντα το παιδί για μένα είναι Δαμόκλειος σπάθη. Εγώ στη θέση του θα έλεγα: “Απέτυχα ως πατέρας”», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή του ο Αντρέας Μικρούτσικος, για να εξηγήσει καλύτερα: «Στη ζωή κάνουμε διάφορα "projects" αλλά το πιο σημαντικό είναι του γονιού. Τελεία και παύλα. Δηλαδή αν ρωτήσεις έναν γονιό “Ποιο είναι το ωραιότερο πράγμα που έχεις κάνει στον κόσμο;”, θα σου απαντήσει: “Ο γιος μου ή η κόρη μου”, και μετά έρχονται όλα τα υπόλοιπα».

«Αν, λοιπόν, στο βασικότερο “project” βγαίνει το ίδιο το παιδί που σε αγαπάει, και λέει αυτό, εμένα είναι κάτι που θα μου τάραζε όλη μου τη ζωή και θα με επαναπροσδιόριζε, να δω τι στον διάολο έγινε, πού είναι το κακό των πραγμάτων. Και ας είμαι ένας άνθρωπος που τον Γιώργο Νταλάρα τον έχω υπερασπιστεί σε όλες του τις δηλώσεις», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.