Καλομοίρα: «Αν ήμουν 18 ετών μπορεί να είχα αυτοκτονήσει από το bullying για τις πλαστικές επεμβάσεις»

«Δεν έχω κάνει τίποτα, ηρεμήστε»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Καλομοίρα: «Αν ήμουν 18 ετών μπορεί να είχα αυτοκτονήσει από το bullying για τις πλαστικές επεμβάσεις»

Η Καλομοίρα μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη εφ' όλης της ύλης. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο τραγούδι «Rolling», που μόλις κυκλοφόρησε σε βίντεο κλιπ, στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε τα τελευταία 24ωρα, καθώς και στη σχέση ζωής με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη.

«Δεν μου λείπουν τα παιδιά όταν είμαι στην Ελλάδα για δυο μέρες, μετά τις τρεις-τέσσερις νιώθω τύψεις συνέχεια. Ήξερα από μικρή ότι θα παντρευτώ. Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, τον ήξερα από μικρό και του είπα “Θα σου δώσω όσα παιδιά θέλεις”. Αισθάνομαι ευγνώμων που βρήκα κάποιον που είμαστε κολλητοί, είναι τα πάντα μου, είναι αυτός που με καταλαβαίνει. Προσωπικά πέρασα μια κρίση που επηρέασε και τη σχέση μας. Διάβαζα βιβλία που μου θύμιζαν τα παιδικά χρόνια, που δεν έζησα εγώ, γιατί συνέχεια δούλευα», είπε αρχικά η Καλομοίρα.

Όσον αφορά την απόφαση να απόφαση να αφήσει για λίγο στην άκρη την καριέρα της, και να ακολουθήσει τον άντρα της στην Αμερική, η Καλομοίρα δήλωσε: «Σίγουρα ήταν μια θυσία. Η δημοσιότητα και η τηλεόραση είναι ωραία, αλλά δεν ζω γι’ αυτό. Είναι σπάνιο να βρεις την αληθινή αγάπη στην προσωπική σου ζωή και προτίμησα να ρισκάρω τα πάντα για να έχω κάτι αληθινό».

Δείτε επίσης: Καλομοίρα: «Μα τι έκανες στο πρόσωπό σου;» - Χαμός με τα αρνητικά σχόλια για την αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Καλομοίρα απαντάει για τη Eurovision και για τις πλαστικές

Στη συνέχεια η Καλομοίρα μίλησε για τη Eurovision, όπου κατέκτησε την 3η θέση: «Πάντα ένιωθα ότι, όπως ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου που πήραν ίδια θέση με εμένα, θα ξαναπήγαινα στην Eurovision. Έχω έτοιμο τραγούδι για την Eurovision αλλά θα το βγάλω το επόμενο χρονικό διάστημα, γιατί δεν θέλω να περιμένω άλλο. Δεν ξέρω αν θα αποδεχόμουν πρόταση της ΕΡΤ για την Εurovision, πρέπει να το συζητήσω με τον Γιώργο και τα παιδιά, γιατί είμαι μάνα πια».

Όσον αφορά τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει πλαστικές, με αφορμή αρνητικά σχόλια στα social media, η Καλομοίρα είπε επίσης: «Ηρεμήστε, δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Η συζήτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις δεν με πειράζει, αλλά αν ήμουν 18 ετών μπορεί να είχα αυτοκτονήσει, είναι πολύ χοντρό αυτό που λέω, αλλά αυτό είναι το bullying. Είμαι σίγουρη ότι θα με πείραζε στην ψυχή. Σκεφτόμουν πως όταν πάει η κόρη μου στο σχολείο και θα έχει social media, αν κάποιος της στείλει τέτοιο μήνυμα, θα τρελαθώ. Γι' αυτό έκατσα με τα παιδιά μου και τους έδειξα όλα τα μηνύματα που πήρα στα social media. Τους εξήγησα πως η showbiz έχει δύο πρόσωπα».