Μαρία Αντωνά: «Ο Άρης βρήκε τον τρόπο και μπήκε στο αεροδρόμιο, στις βαλίτσες, τον είδα και τρόμαξα!»

Η έκπληξη που της έκανε ο σύντροφός της μετά το Survivor

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Η Μαρία Αντωνά ήταν η σημερινή (12/3) καλεσμένη στο πλατό του Fay's Time, όπου μίλησε εφ' όλης της ύλης για την εμπειρία της στο Survivor, καθώς και για την επιστροφή της. Όπως αποκάλυψε, όταν βρισκόταν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο σύντροφός της και φιναλίστ του Survivor Άρης Σοϊλέδης, της έκανε έκπληξη και ήρθε στο χώρο όπου περίμενε να παραλάβει τις βαλίτσες της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά στο Fay's Time: «Ο Άρης δεν ξέρω πώς βρήκε τον τρόπο, αλλά είχε μπει μέσα στο αεροδρόμιο στις βαλίτσες. Δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό και τα κατάφερε. Την ώρα που πήγα να παραλάβω τις βαλίτσες μου, ήταν εκεί δίπλα. Ήρθε μέσα, μου έφερε λουλούδια, ήταν πολύ συγκινημένος».

Δείτε επίσης: Άρης Σοϊλέδης: Η γλυκιά κίνηση αφότου παρέλαβε την Μαρία Αντωνά από το αεροδρόμιο - Δείτε βίντεο

Τα συναισθήματα της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη

Η Μαρία Αντωνά συμπλήρωσε για τη συνάντησή τους: «Κι εγώ μόλις τον είδα μετά από τόσο καιρό, πήγα τον αγκάλιασα, τον φίλησα. Αλλά στην αρχή λίγο ταράζεσαι όταν τον βλέπεις τον άλλον από κοντά, τον κοιτάς, τρομάζεις. Όταν βλέπεις ανθρώπους μετά από πολύ καιρό, όταν τους ακούς και τους βλέπεις, τρομάζεις, γιατί δεν τους θυμάσαι όταν είσαι εκεί».

Κλείνοντας η ραδιοφωνική παραγωγός διευκρίνισε: «Εννοώ ότι ταράζεσαι όταν βλέπεις τον άνθρωπό σου μετά από τόσο πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Τον περίμενα όπως είναι, απλά μέσα στο παιχνίδι προσπαθείς να θυμηθείς πρόσωπα και δεν μπορείς. Δεν μπορείς να θυμηθείς πώς είναι το πρόσωπό του, όσο τρελό κι αν σας ακούγεται αυτό. Θέλουμε μέσα στους επόμενους μήνες επιτέλους να παντρευτούμε».