Άρης Σοϊλέδης: Η γλυκιά κίνηση αφότου παρέλαβε την Μαρία Αντωνά από το αεροδρόμιο - Δείτε βίντεο

Έγινε η επανένωση!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Σαν να μην πέρασε μία μέρα από τη στιγμή που αποχωρίστηκαν για χάρη του Survivor, ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά ξεκίνησαν πάλι να πειράζουν ο ένας τον άλλον και να κάνουν χιούμορ. Η απουσία του ποδοσφαιριστή, και φιναλίστ στο reality επιβίωσης, κατά την άφιξη της συντρόφου του προκάλεσε απορίες (δείτε εδώ τις πρώτες εικόνες) αλλά φαίνεται ότι το προγραμματισμένο ραντεβού τους ήταν σε διαφορετικό σημείο.

Ο Άρης Σοϊλέδης τελικά έδωσε το «παρών» μαζί με ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα και παρέλαβε την Μαρία Αντωνά από το αεροδρόμιο και πριν από λίγη ώρα ανέβασαν το πρώτο τους βίντεο, στο οποίο δείχνουν φουλ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι που συναντήθηκαν μετά από δύο μήνες. «Έγινε η παραλαβή του... δέματος. Ήρθες;», ακούγεται να λέει σε περιπαικτικό τόνο εκείνος, με την αγαπημένη του απαντάει εξίσου γλυκά και να του λέει στα ισπανικά: «Comida», που σημαίνει «Φαγητό». Κάπως έτσι μας έδωσε και μία ιδέα για τον επόμενο προορισμό τους.

Δείτε τα κόκκινα τριαντάφυλλα και το στιγμιότυπο που ανέβασε ο Άρης Σοϊλέδης:

Τα κόκκινα τριαντάφυλλα που ανέβασε η Μαρία Αντωνά

Δείτε επίσης: Άρης Σοιλέδης: «Σε αντίθεση με κάποιες "φίλες" που την...» - Η οργισμένη ανάρτηση για την Μαρία Αντωνά

Τα λόγια στήριξης του Άρη Σοϊλέδη για τη Μαρία Αντωνά

Από την αρχή του παιχνιδιού, ο ποδοσφαιριστής την είχε στηρίξει στην προσπάθειά της στο Survivor, ενώ εκείνη από την πλευρά της έλεγε ανοιχτά πως ένας από τους στόχους ήταν να τον κάνει περήφανο και να σταθεί αντάξιά στις δικές του επιδόσεις. Να σημειωθεί ότι ο Άρης Σοϊλέδης στατιστικά ήταν ο καλύτερος παίκτης που πέρασε από το reality επιβίωσης στην Ελλάδα.

Λίγο μετά την αποχώρησή της, την είχε στηρίξει μάλιστα λέγοντας: «Έφυγες με το κεφάλι ψηλά. Με έχεις κάνει πολύ περήφανο εμένα και όλους τους φίλους μας και τις οικογένειές μας. Το είχα καταλάβει εδώ και μέρες πως πλέον ήσουν γεμάτη και ήθελες να γυρίσεις πίσω. Σε περιμένω ψυχάρα μου», ενώ πρόσθεσε με χιούμορ: «Εντάξει, εφόσον με έβαλες πάνω από τον γάτο, σου έλειψα αρκετά». Τελικά τήρησε τον λόγο του και την περίμενε στο αεροδρόμιο...