Άρης Σοιλέδης: «Σε αντίθεση με κάποιες "φίλες" που την...» - Η οργισμένη ανάρτηση για την Μαρία Αντωνά

Ποια παίκτρια καρφώνει;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Τις σπόντες του σχετικά με το χθεσινό συμβούλιο του νησιού του Survivor, πέταξε ο Άρης Σοϊλέδης, μέσα από ένα story του στα social media. O σύντροφος της Μαρίας Αντωνά, ένιωσε ότι η ψήφος που πήρε η αγαπημένη του, από φίλη της, ήταν άδικη παρά το γεγονός ότι δεν ήταν τελικά υποψήφια προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποια παικτρια ψηφίστηκε).

O πρώην πάικτης του ριάλιτι επιβίωσης παρακολουθεί και στηρίζει φανατικά την σύντροφό του. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται μέσω ανάρτησης του καθώς όσες φορές έχει νιώσει ότι την αδικούν, το έχει εκφράσει ανοιχτά (δείτε το ξέσπασμα του για τον Τζέιμς Καφετζή).

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη για την Μαρία Αντωνά

"Η Αναστασία όπως και όλη η κόκκινη ομάδα κατάλαβε πως η Μαρία δεν θα ήταν δίκαιο να βγει τρίτη συνεχόμενη φορά λόγο κούρασης και στατιστικών.
Σε αντίθεση με κάποιες (φίλες) που την ψήφισαν. Είσαι απίστευτη τελικά. Όλοι τα έλεγαν άλλα εγώ δεν τους άκουγα." έγραψε στην ανάρτησή του.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΡΗ ΣΟΪΛΕΔΗ

Η ανάρτηση για την σύντροφό του στην πρεμιέρα

Ο Άρης στην πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης στις 7/1, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του βλέποντας την αγαπημένη του στους στίβους μάχης. Μάλιστα τα instastories του γέμισαν υποστηρικτικές αναρτήσεις για την σύντροφό του. Σε μια από αυτές δείχνει να ζητωκραυγάζει κατά την διάρκεια ενός στίβου μάχης της Μαρίας, ενώ σε μια άλλη, με δάκρια στα μάτια μιλά για τα συναισθήματά του για εκείνη.

«Τρέλανέ με, μωρή παιχτάρα! Δεν βλέπεις καμία, παιχτάρα!», φωνάζει χαρακτηριστικά στην πρώτη ανάρτηση.

Η συγκίνησή του

«Έχουνε φύγει όλοι από το σπίτι που βλέπαμε Survivor και κάνω βόλτες μόνος μου πάνω κάτω. Εντάξει μια μαγική βραδιά η σημερινή, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα άπειρα μηνύματα που μου έχετε στείλει για την Μαρία, μα πάρα πολλά μηνύματα! Είμαι πάρα πολύ περήφανος για εκείνη γιατί έχει καταφέρει να ξεπεράσει ήδη αρκετούς φόβους που είχε στην ζωή της. Εντάξει συγκινήθηκα, έκλαψα, περηφάνια απίστευτη. Είμαστε εδώ και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό. Είναι πολύ καλή!»., δηλώνει χαρακτηριστικά κλείνοντας το βράδυ του με αυτό το συγκινητικό μήνυμα.