Survivor - Ο Σοιλέδης αποστόμωσε τον Καφετζή για την Αντωνά: «Πριν φύγει η Μαρία την έπαιρνες και...»

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor - Ο Σοιλέδης αποστόμωσε τον Καφετζή για την Αντωνά: «Πριν φύγει η Μαρία την έπαιρνες και...»

Ο Άρης Σοϊλέδης φέτος είναι φανατικός τηλεθεατής του Survivor καθώς η σύντροφος του, Μαρία Αντωνά, αγωνίζεται με την ομάδα των Κόκκικων. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής λοιπόν και επιχειρηματίας δεν χάνει επεισόδιο για επεισόδιο, ώστε να στέλνει την θετική του ενέργεια και να ξέρει τι γίνεται για να μπορεί να την υπερασπιστεί.

Παρακολουθώντας λοιπόν το χθεσινό 25/2 επεισόδιο (δείτε εδώ όλα τα highlights της βραδιάς) θέλησε να απαντήσει στον Τζέιμς Καφετζή για τα "καρφιά" που πέταξε στην αγαπημένη του.

Η ανάρτηση του Άρη Σοιλέδη για τον Τζέιμς Καφετζή

«Τι έγινε ρε Τζέιμς;;; Με την Μαρία βρήκες να τα βάλεις τώρα;; Που πριν φύγει η Μαρία για το παιχνίδι την έπαιρνες τηλέφωνα και τα λέγατε σαν φιλαράκια; Έλα λίγο...», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Άρης Σοϊλέδης.

Survivor Μαρία Αντωνά Άρης Σοϊλέδης Τζέιμς Καφετζής

Το νέο μήνυμα στήριξης του Άρη Σοϊλέδη στην αρραβωνιαστικιά του Μαρία Αντωνά

Δύσκολες ώρες περνάει η Μαρία Αντωνά στο Survivor, αφού όχι μόνο βρίσκεται μακριά από τον σύντροφο και αρραβωνιαστικό της Άρη Σοϊλέδη, αλλά παλεύει ενάντια στους φόβους της με το νερό. Η παίκτρια των Κόκκινων έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν μπορεί καθόλου τους στίβους μάχης που απαιτούν να βουτήξει το κεφάλι της, ενώ το βράδυ της Κυριακής (4/2) μάλιστα έλαβε χώρα ένα νέο επεισόδιο ανάμεσα σ' εκείνη και την ομάδα των Μπλε. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Μπορεί να μην διαβάζει τα μηνύματά του, αλλά γνωρίζει ότι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχει τουλάχιστον έναν φανατικό υποστηρικτή ο οποίος δεν διστάζει να πει δημόσια την άποψή του, να απαντήσει σε τυχόν αρνητικές κριτικές, και γενικά να δείξει με κάθε αφορμή πόσο υπερήφανος είναι για εκείνη. Έτσι λοιπόν, την ώρα που προβαλλόταν το επεισόδιο της Κυριακής, ο Άρης Σοϊλέδης θέλησε να εκφράσει την στήριξή του στην αγαπημένη του και μέλλουσα σύζυγό του με μία ιδιαίτερη ανάρτηση.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, που βρίσκεται στην Αθήνα, ανέβασε story για την αγαπημένη του κι έγραψε: «Και μόνο που έχεις αυτόν τον φόβο με το νερό, και έπαιξες σήμερα, πραγματικά δείχνεις το πόσο μαχήτρια είσαι. Είμαι πολύ περήφανος για σένα». Να σημειωθεί βέβαια ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που την στηρίζει δημόσια, ούτε καν μέσα στην τελευταία εβδομάδα.

Ευχές Άρη Σοϊλέδη στην Μαρία Αντωνά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρία Αντωνά - Ο Άρης Σοϊλέδης την στηρίζει μετά την αποχώρησή της από το Survivor: «Το είχα καταλάβει εδώ και μέρες πως πλέον...»

Survivor - αποκλειστικό: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ανακοίνωσε στην παραγωγή πως αποχωρεί μετά τα χθεσινά

Survivor trailer 27/2: Αλαλούμ στο συμβούλιο - Αποχώρησαν όλοι οι Κόκκινοι μετά την κίνηση του Τζέιμς Καφετζή

Survivor 26/2: Η ομάδα που κέρδισε η δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Survivor 26/2: «Να με βγάλεις μισογύνη σε όλη την Ελλάδα;» - Φανερά θιγμένος ο Τζέιμς Καφετζής με το σχόλιο της Χατζηανδρέου

Survivor 26/2: «Κάνατε μουχαμπέτι και με το που μπήκα σταματήσατε! Σας είδα με τα μάτια μου» - ''Κόκκαλο'' Ασημίνα & Σταμάτης με την αποκάλυψη Γκιουλέκα

Survivor spoiler 26/2: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor spoiler 26/2: Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία απόψε

Survivor spoiler: Σούσουρο - Αυτή η παίκτρια αποχωρεί τις επόμενες μέρες

Survivor trailer 26/2: «Πέτυχα τον Σταμάτη και την Ασημίνα να...» - Ο Γκιουλέκας "ρίχνει" βόμβα λίγο πριν την 2η ασυλία