Survivor highlights 25/2: Έκανε χαμό στον Άγιο Δομίνικο ο Ροναλντίνιο - Ποια παίκτρια είναι υποψήφια προς αποχώρηση;

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 25/2: Έκανε χαμό στον Άγιο Δομίνικο ο Ροναλντίνιο - Ποια παίκτρια είναι υποψήφια προς αποχώρηση;

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το χθεσινό 25/2 επεισόδιο του Survivor με 2 αγωνίσματα. Το ένα για να αναδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και τον δεύτερο για ένα έπαθλο φαγητού. Πως ήταν ο Ροναλντίνιο;

Αναλυτικά τα 25/2 highlights του Survivor

Έκαναν την είσοδό τους οι νέοι παίκτες

Τέσσερις νέοι παίκτες έκαναν την είσοδό τους στο Survivor. Αναστασία Τσέρου, Νίκος Ρικουνάκης, Ευγενία Μπόρλα και Χριστόφορος Ταξίδης μπήκαν στο πλάνο αμέσως μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, που τους σύστησε στους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Με συνοπτικές διαδικασίες έγινε και η ανάθεση στις ομάδες του Survivor, με την Ευγενία Μπόρλα, τον Νίκο Ρικουνάκη και την Αναστασία Τσέρου να μπαίνουν στην Κόκκινη ομάδα, ενώ ο Χριστόφορος Ταξίδης μπήκε στην Μπλε.

Με νάρθηκα η Ασημίνα, αυτός είναι ο λόγος του σοβαρού τραυματισμού της: «Το χειρότερο σενάριο...»

Με κομμένα τα φτερά εμφανίστηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η παίκτρια των Κόκκινων τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι της, και θα μείνει τουλάχιστον για μία εβδομάδα εκτός αγωνισμάτων.

«Άλλο ένα "παράσημο" που μου αφήνει αυτό το παιχνίδι. Με στενοχωρεί πολύ η κατάστασή μου που προήλθε από εξωτερικό παράγοντα, δεν προήλθε από run. Τραυματίστηκα εκτός παιχνιδιού και είναι το χειρότερο σενάριο που μπορεί να πάθει κάποιος εδώ πέρα», είπε αρχικά η Ασημίνα στην κάμερα του Survivor, για να συμπληρώσει: «Αν είναι να τραυματιστείς, ας το πάθεις σε κάποιον αγώνα που παλεύεις για την ομάδα σου. Ο τραυματισμός θα με κρατήσει αρκετό καιρό εκτός, η ομάδα μου έχει στενοχωρηθεί πολύ. Μπορώ να προσφέρω και να μαγειρέψω με το άλλο χέρι, αλλά δεν μπορώ να αγωνιστώ».

Δείτε επίσης: Survivor - έκτακτο: Αποχωρεί άρον άρον η Ασημίνα Χατζηανδρέου; Τι συμβαίνει

Στη συνέχεια και ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στον τραυματισμό της Ασημίνας, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες. «Βλέπω το χέρι σου μπανταρισμένο, είχαμε μία πτώση μέσα στη βάρκα που σας έφερνε απ' το νησί. Αυτή η πτώση θα σε κρατήσει σίγουρα μία εβδομάδα εκτός και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή σου την επόμενη», ανέφερε μεταξύ άλλων με την παίκτρια των Διασήμων να δηλώνει ξανά την απογοήτευσή της που τραυματίστηκε εκτός στίβων μάχης.

Πήραν προβάδισμα και κέρδισαν την πρώτη ασυλία - Καζούρα από τον Αλέξη στον Τζέιμς

Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν και πάλι στον στίβο μάχης, με τους πρώτους να είναι εμφανώς «λαβωμένοι» μετά τον τραυματισμό της Ασημίνας, την αποχώρηση του Νίκου Γκάνου και το γενικότερο βαρύ κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Τρεις από τους τέσσερις νέους Survivors ενίσχυσαν τους Κόκκινους: Αναστασία Τσέρου, Νίκος Ρικουνάκης και Ευγενία Μπόρλα είχαν προσωπική ασυλία απόψε, πάντως έβαλαν τα δυνατά τους για να φέρουν τη νίκη και μία πολυπόθητη ανάσα στους «Διάσημους». Να σημειωθεί ωστόσο ότι και οι τρεις τους έφεραν συνολικά έναν πόντο στο τέλος.

Οι «Μαχητές» έχουν ένα σημαντικό νικηφόρο σερί, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχαν μόνο έναν υποψήφιο για αποχώρηση, τον Σταμάτη Ταλαδιανό. Έτσι ξεκίνησε και ο χθεσινός αγώνας ασυλίας, με τους Μπλε να προηγούνται με double score 6-3 κάποια στιγμή. Οι «Διάσημοι» έκαναν την υπέρβαση, και κατάφεραν να κλείσουν την ψαλίδα λίγο αργότερα.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό. Οι Κόκκινοι ηττήθηκαν για ακόμα μία φορά, με την ασυλία να πηγαίνει στην Μπλε ομάδα, επιβεβαιώνοντας το spoiler του youweekly.gr. Σας είχαμε μεταφέρει ότι θα πάνε για ακόμα μία φορά στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν ξανά έναν παίκτη τους για αποχώρηση. Από ψυχολογική άποψη σίγουρα χρειάζονται ένα δυνατό boost.

Ο Αλέξης Παππάς είχε πάντως την όρεξη να κάνει πλάκα, λέγοντας ότι το «κακό» τους έχει βρει από μία συγκεκριμένη μέρα: «Σήμερα η μέρα ήταν δύσκολη, και η Κατερίνα χτύπησε, μας κυνηγάει το κακό και ζήτησα με τη νίκη μου να μας ξεματιάσουν λίγο. Δεν ξέρω ποιος είναι, τα προβλήματα άρχισαν πριν από τρεις εβδομάδες, και δεν σταματάνε. Πόσο καιρό έχεις εδώ, Τζέιμς;»

Παράκρουση με την είσοδο του Ροναλντίνιο - Φώναξαν συνθήματα υπέρ του

Μία έκπληξη περίμενε τους παίκτες με την είσοδο του Ατζούν Ιλιτζαλί. Η άφιξη του Τούρκου παραγωγού του παιχνιδιού έφερε και δώρα, αφού ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα παίξουν ποδοβόλεϊ με πλούσια έπαθλα: Κοτόπουλο στη σχάρα, τσιζκέικ, πάρτυ με ποτά και ταξίδι στο Μαϊάμι, με τους παίκτες να αγκαλιάζονται από χαρά στην ανακοίνωσή του.

Αυτό δεν ήταν όλο βέβαια, αφού ο Ατζούν φώναξε έναν... αγαπημένο του φίλο όπως είπε, που δεν ήταν άλλος από τον Ροναλντίνιο. «Είναι πολύ φίλος μου, τον κάλεσα στο Survivor και ήταν πολύ ενθουσιασμένος για να έρθει, επειδή μιλάμε συνέχεια. Ήρθε στην Τουρκία, τρεις φορές, περάσαμε χρόνο μαζί και αγαπήσαμε πολύ ο ένας τον άλλον. Απλά τον κάλεσα να έρθει, επειδή ξέρω ότι λατρεύει το footvolley, και είπε "Γιατί όχι"».

Οι παίκτες ξεκίνησαν τα συνθήματα, έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν και πήραν θέση απέναντι στον Βραζιλιάνο άσο που διαγωνιζόταν δίπλα στον παραγωγό του παιχνιδιού, που αποκάλυψε ότι ο φίλος του αγαπάει τη Μύκονο και τον Ρέμο. Ο Αλέξης Παππάς του είπε κιόλας «Αν μας αφήσεις να κερδίζουμε σε περιμένει μία μεγάλη ανταμοιβή στο Nammos», ενώ ο Γιώργος Λιανός πρόσθεσε: «Και αν σας αρέσει, μπορώ να μιλήσω σαν τον Ρέμο»

Ο αγώνας footvolley ανάμεσα στον Ατζούν Ιλιτζαλί με τον θρυλικό Ροναλντίνιο, απέναντι στον Σάββα Γκέντσογλου, που επίσης ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, και τον Γιώργο Γκιουλέκα εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή με τα πρώτα δύο σετ να κρίνονται στον πόντο και να πηγαίνουν στον μεγάλο guest της βραδιάς!

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο γύρισμα πραγματοποιήθηκε πριν από τον αγώνα ασυλίας που είδαμε, γι' αυτό και δεν έλαβαν μέρος στον αγώνα οι νέοι παίκτες, ενώ και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν φορούσε ακόμα νάρθηκα στο χέρι της.

Προσπάθησαν οι παίκτες του Survivor, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το μεγάλο έπαθλο

Αναμφισβήτητα η είσοδος του Ροναλντίνιο μονοπώλησε τις συζητήσεις. Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου μπήκε στο παιχνίδι και έφερε πανικό, με τους παίκτες να τον υποδέχονται με συνθήματα και αστεία, πριν πάρουν θέση κυρίως ο Σάββας Γκέντσογλου και ο Γιώργος Γκιουλέκας απέναντι σε εκείνον και τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί.

Κάτι ήξερε ο Τούρκος παραγωγός που έταξε... τον ουρανό με τα άστρα στους παίκτες του Survivor στην περίπτωση που κατάφερναν να κερδίσουν τον μεταξύ τους αγώνα ποδοβόλεϊ, αφού μπορεί να προσπάθησαν, αλλά ήταν ξεκάθαρο πως ο Ροναλντίνιο ήταν πιο έμπειρος στο συγκεκριμένο άθλημα, «μίλησε» με την μπάλα, και έκλεισε το παιχνίδι με 3-0 σετ.

Στο τέλος μάλιστα, έχοντας καταλάβει κι εκείνοι πως θα τελειώσει το παιχνίδι μπήκαν τέσσερις στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να φέρουν τον πολυπόθητο πόντο. Στα highlights του παιχνιδιού ήταν η στιγμή που ο Ροναλντίνιο σήκωσε το πόδι στο 1.80μ, προκειμένου να φέρει τον πόντο, καθώς και το χειροκρότημα που έδωσε στον Σάββα Γκέντσογλου κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Ήταν ένα μάθημα ότι αν θέλετε πάρα πολλά, δεν θα πάρετε ούτε τα λίγα» είπε με χιούμορ ο Ατζούν Ιλιτζαλί, που δεν τους έδωσε το πολυπόθητο ταξίδι στο Μαϊάμι ακόμα, αλλά τελικά οι παίκτες δεν έφυγαν με άδεια χέρια. Λίγη ώρα αργότερα τους περίμενε ένα λουκούλλειο γεύμα με ψητό κοτόπουλο, πατάτες και τσιζκέικ μεταξύ άλλων. Οι παίκτες ήπιαν στην υγειά του Ροναλντίνιο και του Τούρκου παραγωγού.

Με χαμόγελο δέχτηκε την υποψηφιότητά της – Μεγάλη η διαφορά στις ψήφους

Με το μυαλό τους ακόμα να βρίσκεται στην αναμέτρηση με τον Ροναλντίνιο, που κατέληξε σε ήττα με 3-0 σετ στο ποδοβόλεϊ, οι παίκτες του Survivor κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα. Οι Διάσημοι ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας, με την ψυχολογία τους να είναι εμφανώς πεσμένη στο εν λόγω συμβούλιο.

Ο Τζέιμς Καφετζής αρχικά θέλησε να τρολάρει τον Αλέξη Παππά, λέγοντας ότι θα βγει υποψήφιος, στη συνέχεια ωστόσο έκανε μία πιο εύστοχη παρατήρηση, ότι οι Κόκκινοι θα στραφούν σε γυναίκα, και τη Μαρία Αντωνά συγκεκριμένα. Αυτό έφερε αντιδράσεις από την πλευρά της αντίπαλης ομάδας, με την Ασημίνα να αφήνει αιχμές για εμμονές. Ο «πρίγκιπας» απάντησε με επική ατάκα: «Το πρόβλημά μου με τις γυναίκες είναι ότι μου αρέσουν περισσότερο απ' ό,τι θα 'πρεπε», ανταποδίδοντας τα πυρά στην παίκτρια των Διασήμων.

Παρόλα αυτά δικαιώθηκε, καθώς η Μαρία Αντωνά ήταν μία από τις δύο παίκτριες που συγκέντρωσαν ψήφους, αλλά ως επί το πλείστον άλλη επέλεξαν για προτεινόμενη οι Κόκκινοι. Με μεγάλη διαφορά, υποψήφια για αποχώρηση βγήκε η Έλενα Αμανατίδου, που χαμογέλασε όταν της ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, και δήλωσε: «Θεωρεί η ομάδα μου ότι αγωνιστικά είμαι η πιο αδύναμη και το σέβομαι. Το ήξερα ότι είναι disadvantage να μπαίνεις στη μέση του παιχνιδιού γιατί δεν προλαβαίνεις να βρεις τα πατήματά σου. Προσπαθώ να προσαρμοστώ, δεν έχω φέρει τόσες πολλές νίκες, ειδικά το τελευταίο διάστημα, ματσάρομαι με αρκετά δυνατές παίκτριες... Δεν σκέφτομαι ατομικά, και δεν με ενοχλεί που χάνω», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια των Κόκκινων.