Survivor spoiler: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

Θα γίνει μεγάλος χαμός!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

Απόψε, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, θα προβληθεί άλλο ένα επεισόδιο του Survivor και θα είναι σίγουρα διασκεδαστικό! Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ετοιμάσει την πιο ωραία έκπληξη για τους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας. Όπως συνηθίζει να κάνει τα τελευταία χρόνια στο ριάλιτι, διοργανώνει αγώνες με τους φίλους του, με αντιπάλους τους διάσημους και τους μαχητές, δίνοντάς τους κάποιο μεγάλο έπαθλο σε περίπτωση που κερδίσουν.

Έτσι, λοιπόν, αυτή τη φορά ετοίμασε αγώνα ποδοβόλεϊ, με καλεσμένο έκπληξη (δείτε εδώ το trailer). Δεν είναι σίγουρο, για τον λόγο αυτό, εάν θα πραγματοποιηθεί και αγώνας ασυλίας όμως σήμερα. Ίσως η παραγωγή επέλεξε να αφήσει τους διαγωνιζόμενους να χαλαρώσουν μία μέρα και να επανέλθουν αύριο (26/2) στον στίβο μάχης.

Ποια ομάδα θα χάσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor

Παρόλα αυτά, οι πρώτες συζητήσεις και υποψίες για τους νικητές της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν. Οι μπλε έχουν δυναμώσει πολύ μετά την είσοδο της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Τζέιμς Καφετζή και το γεγονός πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι τραυματισμένη, σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο (δείτε εδώ εάν θα αποχωρήσει). Φαίνεται, δηλαδή, πως οι κόκκινοι δεν θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν και έτσι στον τάκο θα πάει κάποιος από την ομάδα τους για αρχή. Επειδή όλα παίζονται, βέβαια, μείνετε συντονισμένοι και μόλις έχουμε το οριστικό spoiler θα σας το ανακοινώσουμε στη στιγμή!

Οι τέσσερις νέοι παίκτες «εισβάλλουν» στον Άγιο Δομίνικο

Το τελικό ρόστερ δεν έχει διαμορφωθεί πλήρως, με τέσσερις νέους παίκτες να κάνουν την είσοδό τους στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Λίγο πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο, η Αναστασία Τσέρου, ο Νίκος Ρικουνάκης, η Ευγενία Μπόρλα και ο Χριστόφορος Ταξίδης έκαναν δηλώσεις στο Fay's Time και στη δημοσιογράφο Σοφία Ραφτοπούλου, όπου συστήθηκαν στο κοινό και εξήγησαν τις... προτιμήσεις τους από παλιούς και νέους παίκτες.

Δείτε επίσης: Survivor: Επιστρέφουν στην Ελλάδα Γκάνος & Πηλιάκη - Οι πρώτες αναρτήσεις από τον Άγιο Δομίνικο

Αναστασία Τσέρου: «Θα ήθελα έναν στίβο μάχης με Σταυρούλα και έναν με Δαλάκα. Χωρίς να είμαι σίγουρη, πιστεύω ότι με τα κορίτσια της Μπλε ομάδας θα μπορούσα να έρθω λίγο πιο κοντά, ταιριάζουν περισσότερο μ' εμένα απ' ό,τι βλέπω. Αγαπημένος νικητής από προηγούμενους κύκλους ήταν σίγουρα ο Ντάνος. Πολύ μαχητικός, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, μάλλον κάτι έκανε πολύ καλά για να τον λατρεύει ο κόσμος. Είμαι πολύ χειριστική, έξυπνη και αρκετά πονηρή με την καλή έννοια».

Νίκος Ρικουνάκης: «Θέλω να κοντραριστώ με τον πιο δυνατό, μάλλον τον Φάνη. Η Χρύσα είναι ωραία παίκτρια, έχει την πλάκα της, τον χαβαλέ της. Ο πιο αντιπαθής είναι ο Παππάς, το παίζει κάποιος, αυτά δεν τα μπορώ. Πολλή ηθοποιία, με “γκρούβει” αυτό, με πνίγει. Ο Ντάνος ήταν ο καλύτερος νικητής, ήταν σκύλος, πιο σκληρός απ' όλους και πραγματικός μαχητής. Με δύο λέξεις θα με χαρακτήριζα δίχως όρια».

Ευγενία Μπόρλα: «Σίγουρα θα ήθελα να αγωνιστώ με τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Εννοείται ότι ξεχωρίζω τον Ντάνο, έχουμε γεννηθεί και την ίδια ημέρα, 8 Ιανουαρίου. Θα δείξει αν είναι σημαδιακό. Είμαι δυναμική, αθλητική και ξεροκέφαλη. Ό,τι μου μπαίνει στο μυαλό, θέλω να το κάνω».

Χριστόφορος Ταξίδης: «Αν πήγαινα στους Διάσημους, θα ήθελα να κοντράρω τον Φάνη, αντιθέτως αν ήμουν στους Μαχητές, θα ήθελα να είμαι απέναντι σε κάποιον καλό από τους Διάσημους. Πιστεύω ότι θα έρθω πιο κοντά από τους Μαχητές με τον Γιάννη, επειδή είναι χαμηλών τόνων, πιο ταπεινός και μου ταιριάζει ως χαρακτήρας. Από τους Διάσημους με τον Σάββα. Με τον Αλέξη Παππά, μακριά και αγαπημένοι. Το στυλ του δεν μου ταιριάζει. Ο Ντάνος έκανε το μεγαλύτερο “μπαμ”. Έφυγε ο “βασιλιάς”, να πάρουμε τη θέση του».