Survivor: Επιστρέφουν στην Ελλάδα Γκάνος & Πηλιάκη - Οι πρώτες αναρτήσεις από τον Άγιο Δομίνικο

Λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor: Επιστρέφουν στην Ελλάδα Γκάνος & Πηλιάκη - Οι πρώτες αναρτήσεις από τον Άγιο Δομίνικο

Ο Νίκος Γκάνος αποχώρησε την Τετάρτη 21/2 από το Survivor μετά την δοκιμασία στην οποία υποβλήθηκε μαζί με άλλους τρεις παίκτες, αλλά δεν θα επιστρέψει μόνος στην Ελλάδα. Στο ίδιο επεισόδιο που ανακοινώθηκε πως έπρεπε να μαζέψει τα πράγματά του και να μπει στο αεροπλάνο, έγινε γνωστό πως αποχωρεί οικειοθελώς και η Όλγα Πηλιάκη, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη).

Οι δυο τους, λοιπόν, αυτή τη στιγμή παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο, όμως σε λίγες ώρες θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα και αυτό σημαίνει ένα πράγμα. Έπιασαν κινητό στα χέρια τους μετά από επτά ολόκληρες εβδομάδες. Ο πρώτος, μάλιστα, έκανε ήδη τις πρώτες αναρτήσεις του στα social media.

Οι πρώτες αναρτήσεις του Νίκου Γκάνου μετά την αποχώρηση από το Survivor

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, μία με την σύζυγο του Στέλιου Χανταμπάκη, ανακοινώνοντας πως σύντομα θα βρίσκονται στην πατρίδα τους, και μία από κάποιον αγώνα του στο ριάλιτι επιβίωσης πάνω στην οποία γράφει: «Έρχομαι με πολύ χαρά πίσω στην Ελλάδα!!».

Δείτε επίσης: Survivor trailer 25/2: Εκτάκτως στον Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν - Η ανακοίνωση που ξαφνιάζει τους πάντες

Νίκος Γκάνος Όλγα Πηλιάκη επιστροφή από Survivor

Νίκος Γκάνος επιστροφή από Survivor

Πόσα χρήματα πήραν

Ο Νίκος Γκάνος παρέμεινε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου για 7 ολόκληρες εβδομάδες, οπότε με βάση τα 5.000 ευρώ που αμειβόταν εβδομαδιαίως σήμερα είναι πλουσιότερος κατά 35.000 ευρώ! Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ημέρα αποχώρηση λόγω προβλήματος υγείας και η Όλγα Πηλιάκη, η οποία πήρε ακριβώς το ίδιο χρηματικό ποσό.

Τώρα, όσον αφορά τα παιδιά που έχουν ήδη φύγει, η λίστα έχει διαμορφωθεί κάπως έτσι: