Ο Λάκης Γαβαλάς αποκαλύπτει για τη Νικολίνα Νικολούζου: «Είχε πει ότι θα μοιραστεί την ιστορία της και το ξέχασα!»

«Όταν μου είπαν πως θα γινόταν αυτό έψαχνα να βρω ποιο κορίτσι είναι»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Λάκης Γαβαλάς αποκαλύπτει για τη Νικολίνα Νικολούζου: «Είχε πει ότι θα μοιραστεί την ιστορία της και το ξέχασα!»

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της Νικολίνας Νικολούζου στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks, ότι είναι trans γυναίκα, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον κριτή του show μόδας Λάκη Γαβαλά, ο οποίος εξέφρασε τον θαυμασμό του στο πρόσωπό της, για το θάρρος που βρήκε, ενώ αποκάλυψε ότι μάλλον ήταν προετοιμασμένοι γι' αυτό που θα ακούσουν.

«Πιστεύω το μοντάζ να ήταν τέλειο και να καταλάβατε το τι μπορεί να συμβεί σε ένα ανθρώπινο ον και πώς η φύση καμιά φορά κάνει λάθη. Τελικά αυτό το κορίτσι δεν το περίμενα, γιατί όταν μου είπαν πως θα γινόταν αυτό έψαχνα να βρω ποιο είναι και δεν γνώριζα, είναι σαν μίσχος», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε επίσης: Νικολίνα Νικολούζου - Η τρανς παίκτρια του My Style Rocks μιλάει για το ταξίδι της φυλομετάβασης: «Ήμουν η πρώτη περίπτωση στην Ελλάδα, ένιωθα σαν πειραματόζωο»

Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε εύσημα στη Νικολίνα και τους γονείς της

Στη συνέχεια ο κριτής του My Style Rocks είπε επίσης: «Η Νικολίνα είχε αναφέρει ότι θα πει αυτή την ιστορία, αλλά το είχα ξεχάσει. Όταν την έβλεπα και την έκρινα πάντα δεν μου θύμιζε τίποτα άλλο, παρά μόνο ένα φρέσκο και ωραίο κορίτσι 20 χρονών με ωραίο γούστο κιόλας».

Κλείνοντας ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τους γονείς αυτού του κοριτσιού, καθώς και για το γεγονός ότι θα έπρεπε να αποτελούν παράδειγμα για πολλές οικογένειες εκεί έξω. «Τη δύναμη την πήρε από τους γονείς της που δέχτηκαν πως ήταν σε ένα λάθος σώμα σαν γένος. Ευτυχώς για εκείνους, και για εκείνη, της συμπαραστάθηκαν και τώρα έχουν ένα παιδί συνειδητοποιημένο και άξιο στην κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «Είναι υπόδειγμα για τις άλλες παίκτριες και για πολλές γυναίκες στον κόσμο ή για πολλά παιδιά που έχουν μία διαφορετικότητα που δεν πρέπει να εγκλωβίζεται στις υστεροβουλίες μίας γειτονιάς ή μιας οικογένειας».