Κάτια Ταραμπάνκο: «Μου είχε μείνει στάμπα από το GNTM και το Survivor»

«Είναι ταμπέλες που θα μου πάρει χρόνια για να τις καθαρίσω»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε στην εκπομπή Ελένη και την δημοσιογράφο Άννα Πανταζή. Μεταξύ άλλων η γοητευτική ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το GNTM και το Survivor, μίλησε γι' αυτές τις «στάμπες» (όπως τις χαρακτήρισε), αλλά και για τα βήματά της στον χώρο της υποκριτικής.

«Βγήκαμε δύο νικήτριες από το GNTM, όπου ήταν το ξεκίνημα για να με μάθει ο κόσμος, γιατί μόντελινγκ κάνω από 15 χρονών. Μετά το GNTM ήρθαν στη ζωή μου οι Θαλασσόλυκοι, ενθουσιάστηκα μόλις άκουσα για το concept. Μετά ήρθε το Glam Wars, όπου μου έδειξαν εμπιστοσύνη και το εκτιμώ. Το Survivor ήταν το μοναδικό reality που είχα κάνει αίτηση, πριν το GNTM, αλλά δεν με πήραν στο casting. Μόλις με είδαν στο GNTM άλλαξε η άποψή τους», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο, περιγράφοντας την επαγγελματική της πορεία.

Πλέον έχει αφοσιωθεί στην υποκριτική, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Παρακολουθώ σεμινάρια υποκριτικής στο εργαστήριο του Ιάκωβου Μυλωνά, που συνεργαζόμαστε και σε παράσταση. Από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός, όλα τα άλλα ήταν παρακλάδια. Παράδειγμά μου είναι η Σαρλίζ Θέρον, η οποία παραμορφώθηκε για να παίξει έναν ρόλο».

Δείτε επίσης: Κάτια Ταραμπάνκο: «Μετά το GNTM είχα ένα πολύ άσχημο breakdown, σκέφτηκα να τα παρατήσω»

Η Κάτια Ταραμπάνκο για τις «στάμπες» του GNTM και του Survivor

Στη συνέχεια η Κάτια Ταραμπάνκο αναφέρθηκε και στις σχέσεις με τους συναδέλφους ηθοποιούς: «Με όσους ηθοποιούς έχω συναναστραφεί, είναι όλους τόσο καθαροί και ωραίοι άνθρωποι, αν δεν σε γουστάρουν θα το δεις κατευθείαν. Δεν έχω ακούσει άσχημα σχόλια, αντιθέτως μου δίνουν συγχαρητήρια και νιώθω την αλήθεια τους. Το κυνηγούσα χρόνια, μου είχε μείνει στάμπα, "το GNTM girl", το "Survivor girl". Αυτές είναι ταμπέλες που θα μου πάρουν χρόνια για να τις καθαρίσω και να τις βγάλω από πάνω μου».

Κλείνοντας, η Κάτια Ταραμπάνκο παραδέχτηκε πως θέλει να κάνει οικογένεια: «Υπάρχουν γυναίκες που εστιάζουν μόνο στη δουλειά, και καλά κάνουν. Εγώ ανέκαθεν ήθελα οικογένεια, η δουλειά προέκυψε, έχω σκοπό να βρω έναν σύντροφο και να πορευτούμε μαζί με σεβασμό. Ερχόμενη στην Ελλάδα συνάντησα σχόλια του τύπου “Ξένη”. Με τη μητέρα μου έχω τρομερή σχέση, είναι φίλη. Τη θαυμάζω γιατί είναι εργατική, έκανε 2-3 δουλειές ταυτόχρονα και δεν ζηλεύει. Έχω δει μητέρες να θάβουν αυτό το ένστικτο και να γίνονται ανταγωνιστικές με τις κόρες τους».