Κάτια Ταραμπάνκο: «Μετά το GNTM είχα ένα πολύ άσχημο breakdown, σκέφτηκα να τα παρατήσω»

«Έκανα συνεδρίες με ψυχολόγο, μέχρι πριν από 2 μήνες κατέρρεα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου. Μεταξύ άλλων η νικήτρια του GNTM αναφέρθηκε στην πρώτη περίοδο μετά τον διαγωνισμό μόδας, που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, στην ανάγκη της τότε να συμβουλευτεί ψυχολόγο, καθώς και για την παράσταση «Ή μ' εμένα ή με καμία», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Ιάκωβο Μυλωνά και τον Σπύρο Μπιμπίλα.

«Είμαι τελείως άλλος άνθρωπος, δεν θα έλεγα ποτέ την ατάκα “Ή μ' εμένα ή με καμία”, όπως λέγεται και το έργο που παίζω με τον Ιάκωβο Μυλωνά και τον Σπύρο Μπιμπίλα. Είναι ζήλια, είναι πίεση, είναι εμμονή και έλεγχος, παίζω έναν κόντρα-ρόλο που για εμένα είναι μία τεράστια πρόκληση. Αλλά όλοι παίρνουμε εμπειρίες από σχέσεις που μας είχε ζηλέψει ή πιέσει κάποιος λίγο παραπάνω», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Δείτε επίσης: Κάτια Ταραμπάνκο: «Έφτασα εδώ με τις αξίες μου και όχι στα γόνατα...»

Στη συνέχεια η ηθοποιός και μοντέλο αναφέρθηκε στα δάκρυα που είχε στα μάτια της πριν από λίγο καιρό. «Ήταν κλάμα χαράς. Ήταν από περιόδους της ζωής μου, μέχρι πριν από 2 μήνες που κατέρρεα, έπεφτα ψυχολογικά γιατί έλεγα “πόσο ακόμα χρειάζεται να το κυνηγήσω”. Εκεί ωστόσο που πας να τα παρατήσεις, πάντα εκεί θα σου έρθει», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η εξομολόγηση της Κάτιας Ταραμπάνκο για την περίοδο μετά το GNTM

Όσον αφορά τις αρνητικές κριτικές αποκάλυψε ότι: «Έκανα συνεδρίες με ψυχολόγο, μου στάθηκε πολύ η οικογένεια και η κολλητή μου φίλη. Μπορεί να βγάζω στα προφίλ μου έναν εαυτό που πάντα χαμογελάει, αλλά δεν είναι όλα ρόδινα. Υπάρχει και αυτή η πλευρά που κλαίμε και πέφτουμε».

Η Κάτια Ταραμπάνκο κατέληξε: «Η αρνητική κριτική όταν βγήκα από το GNTM ήταν ακραία. Είχα ένα πολύ σοβαρό breakdown, σε σημείο που σκέφτηκα να τα παρατήσω. Αλλά όχι, σφυρηλατήθηκα σε αυτόν τον χώρο, οπότε τώρα νιώθω έτοιμη, αυτό το στομάχι δεν καταλαβαίνει πλέον Χριστό, ούτε από φαγητό, ούτε από κακά σχόλια, τα αλέθει όλα».