Μαρία Καρλάκη: «Μόνο αυτό μπορώ να πω, γιατί;» - Θρήνος για την τραγουδίστρια

Η σπαρακτική ανάρτησή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Δύσκολες ώρες βιώνει η Μαρία Καρλάκη καθώς έφυγε από την ζωή ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια, μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Υπενθυμίζουμε ότι η τραγουδίστρια και ο Γιάννης Καπετάνιος διαγωνίζονται φέτος στο Just the 2 of Us (δείτε εδώ).

Η σπαρακτική ανάρτηση της Μαρίας Καρλάκη

Η Μαρία Καρλάκη, μέσα από ανάρτησή της της λοιπόν, γνωστοποίησε ότι έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος της θείος. Η ίδια δεν έγραψε πολλά λόγια στην λεζάντα της ενώ ανέβασε μία κενή μαύρη φωτογραφία για εκφράσει και δημόσια τη θλίψη και το πένθος της.

«Ούτε να γράψω κάτι μπορώ ούτε να σκεφτώ κάτι μπορώ.
Γιατί ; Μόνο αυτό μπορώ να πω, γιατί ; Καλό ταξίδι θείε μου...»

Ποια είναι η Μαρία Καρλάκη

Η Μαρία Καρλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δραμα. Ξεκίνησε από τα 7 της να ασχολείται με την παραδοσιακή μουσική, παρακολουθώντας μαθήματα παραδοσιακών χορών και έπειτα παίρνοντας πτυχίο διδασκαλίας.

Συνέχισε να υπηρετεί αuτό το είδος μουσικής μέχρι το 2004 όπου ξεκίνησε στη νύχτα της Θεσσαλονίκης να δουλεύει σε πολλά απο τα καλύτερα μαγαζιά.

Big Brother 2 Μαρία Καρλάκη τραγουδίστρια

Παράλληλα πήγαινε σε 2 σχολές όπου και απέκτησε 2 πτυχία Κινησιοθεραπείας και Εναλλακτικής Ιατρικης.

Συγχρόνως όμως για τη μεγάλη της αγάπη,το τραγούδι,έκανε μαθήματα ορθοφωνίας,τοποθέτησης,τζαζ και βυζαντινής μουσικής.

Η αγάπη της γι'αυτό δεν την άφησε εκεί. Το Φεβρουάριο του 2006 μπήκε στο Dream Show όπου έγινε ευρύτερα γνωστή και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο με τη σκηνική της παρουσία όσο και με τη ζεστασιά της φωνής της.

Αυτή η διάκριση της έφερε συνεργασίες όπως : Θέμης Αδαμαντίδης, Αντζελα Δημητρίου, Αντύπας, Πάνος Κίαμος, Νικος Μακρόπουλος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Οικονομόπουλος, Πάολα, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Τσαλίκης, Κέλλυ Κελεκίδου, Ειρήνη Μερκούρη,Γιαννης Τάσιος, Αντρεας Σταμος και άλλοι πολλοί.