Βίκυ Κάβουρα: Ποζάρει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Η ανάρτησή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Βίκυ Κάβουρα: Ποζάρει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Βίκυ Κάβουρα, καθώς σε λίγους μήνες θα καρτήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και περιμένει με ανυπομονησία το νέο μέλος της οικογένειάς του.

Η ηθοποιός μπορεί να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη όμως δεν παραμελεί ούτε μία στιγμή το σώμα της. Το αγαπημένο είδος άσκησης να είναι το pilates, με το οποίο γυμνάζεται σχεδόν σε καθημερινή βάση. Πρόσφατα μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την καθημερινή της γυμναστική (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Βίκυ Κάβουρα μπήκε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει στο καθρέφτη του σπιτιού της και μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ

Η φωτογραφία στο κρεβάτι της Βίκυς Κάβουρα

Το μεσημέρι της Κυριακής 10 Μαρτίου, ήταν καιρός για δύο με την ηθοποιό να ανεβάζει ένα στιγμιότυπο από την κυριακάτικη βόλτα τους. Βίκυ Κάβουρα και Γιώργος Τζαβέλλας αξιοποίησαν τον καλό καιρό και πήγαν για περπάτημα στη θάλασσα, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Για να ολοκληρωθεί το τρίπτυχο της ευτυχίας, η Βίκυ Κάβουρα μοιράστηκε μία νέα φωτογραφία από το κρεβάτι, δείχνοντας πόσο έχει φουσκώσει η κοιλιά της. «Καλή εβδομάδα» έγραψε, περιστοιχισμένη από τα λευκά της σεντόνια.