Δημήτρης Ουγγαρέζος για Μαρίνα Σάττι: «Αν δεν σπάσουμε το φράγμα του δέκα, εγώ θα έρθω με...» - Η υπόσχεση που έδωσε στον αέρα της εκπομπής "Ελένη"

«Το πιστεύω, έχει ενθουσιαστεί πολύ ο κόσμος...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Μαρίνα Σάττι: «Αν δεν σπάσουμε το φράγμα του δέκα, εγώ θα έρθω με...» - Η υπόσχεση που έδωσε στον αέρα της εκπομπής

Την δική του πρόβλεψη έκανε το πρωί της Τρίτης 12/3, μέσα από την εκπομπή Ελένη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, για την θέση που θα κατακτήσει στην φετινή Εurovision, το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, Ζάρι. Ο παρουσιαστής φαίνεται ότι πιστεύει αρκετά στην ελληνική συμμετοχή.

Αφορμή για τα όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγρέζος στάθηκε ένα βίντεο- αντίδραση ενός Ισπανού Youtuber, το οποίο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος με το κομμάτι. Παρ' όλα αυτά, έχουμε δει ότι το τραγούδι έχει λάβει αρκετές αρνητικές κριτικές. Μάλιστα ιδιαίτερα αιχμηρά είναι τα σχόλια της Εύης Δρούτσα (δείτε εδώ το νέο της ξέσπασμα).

Η πρόβλεψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι

«Όταν θα βγουν όσα έχω προβλέψει, γίνουν πραγματικότητα και γίνει μεγάλη επιτυχία, θα το δείτε. Ο Ισπανός youtuber που έχει γίνει viral παίρνει τραγούδια και τα διασκευάζει γιατί είναι dj. Ουσιαστικά παίζει με την γλώσσα, ακούει τους ήχους και ότι του κάνει εντύπωση του βάζει ένα beat και το κάνει διασκευή», ανέφερε αρχικά.

«Θα μπούμε στην εξάδα. Το πιστεύω, έχει ενθουσιαστεί πολύ ο κόσμος. Αυτό το θεωρώ σίγουρο για το φράγμα της δεκάδας. Το λέω από τώρα, αν δεν σπάσουμε το φράγμα του δέκα, εγώ θα έρθω με βαμμένα μαλλιά πλατίνα εδώ στην εκπομπή» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η απορία της Ελένης Μενεγάκη για το κομμάτι της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision 2024

Σε προηγούμενη εκπομπή η Ελένης Μενεγάκη είχε εκφράσει την απορία της σχετικά με το τραγούδι, που θα στείλει φέτος η Ελλάδα στη Eurovision.

«Τι λέει ο στίχος, γιατί δεν το κατάλαβα τον στίχο για να πω την αλήθεια, αλλά το τραγούδι μου άρεσε για να είμαι ξεκάθαρη. Εγώ δεν το έχω και πολύ με τους στίχους το έχετε καταλάβει. Εμένα είναι αν με πιάσει η μουσική, τότε μπορεί να παρατηρήσω και στίχο. Τι λέει μέσα το τραγούδι ρε παιδιά, είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Τόλμησε και έκανε ένα τραγούδι, που έχει μέσα τα πάντα. Δε μπορείς να το χαρακτηρίσεις κάπως συγκεκριμένα, αλλά εμένα μου αρέσει όλο αυτό που γίνεται. Είπα όλοι αυτοί οι δημιουργοί δούλεψαν για αυτό;», συνέχισε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη.