Βανέσα Αδαμοπούλου: «Εγώ είμαι τέσσερα χρόνια καθαρή από...» - Η σπάνια εξομολόγηση για τις αλλαγές στη ζωή της

«Όδευα ξεκάθαρα όχι μόνο προς τη βλακεία αλλά και προς την κατάθλιψη»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βανέσα Αδαμοπούλου: «Εγώ είμαι τέσσερα χρόνια καθαρή από...» - Η σπάνια εξομολόγηση για τις αλλαγές στη ζωή της

Η Βανέσα Αδαμοπούλου ήταν καλεσμένη την Τρίτη 12/3 στην εκπομπή Καλύτερα Αργά με τη γνωστή τραγουδίστρια να αναφέρει μεταξύ άλλων τις αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή της τα τελευταία χρόνια και αισθάνεται καλύτερα.

Μια λοιπόν από αυτές είναι το γεγονός, πως η Βανέσα Αδαμοπούλου απέχει κατά έναν τρόπο - συνειδητά - από τον χώρο της τηλεόρασης και της ενημέρωσης. Σε κάθε περίπτωση η ίδια έχει βρει άλλα μέσα για να παραμένει ενεργή και όχι σε ένα κουτί, όπως ανέφερε.

Ο γιος της μάλιστα αποτελεί έναν από τους τρόπους, που η ίδια δε μένει πίσω στις εξελίξεις, αφού η Βανέσα Αδαμοπούλου δηλώνει καθαρή από την επικαιρότητα εδώ και τέσσερα χρόνια (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τον γιο της και τον πρώην σύζυγό της).

Οι δηλώσεις της Βανέσας Αδαμοπούλου για τις αλλαγές στη ζωή της

«Εγώ είμαι τέσσερα χρόνια καθαρή από επικαιρότητα, συνολικά από όλα τα πράγματα. Τα μαθαίνω όλα όσα είναι από τις ομαδικές συνομιλίες στο vider. Επίσης μαθαίνω και πολλά από τον γιο μου, όσο και αν δεν το πιστεύεις. Εγώ λοιπόν έχω προστατεύσει τη ζωή μου και τον εαυτό μου χωρίς να είμαι σε κάποια σπηλιά γιατί παρ' όλα αυτά έχω φίλους, συζητάω, βγαίνω, διαβάζω.

Οπότε νομίζω ότι αυτό που κάνω εδώ και τέσσερα χρόνια με κάνει εξυπνότερη, θαρρώ να πω. Αν συνέχιζα να κάνω αυτό που κάνουν οι γύρω μου, νομίζω πως όδευα ξεκάθαρα όχι μόνο προς τη βλακεία αλλά και προς την κατάθλιψη. Το έκανα πολύ συνειδητά, είναι όπως λες ότι κόβεις το τσιγάρο», είπε η Βανέσα Αδαμοπούλου.