Βανέσα Αδαμοπούλου: «Τις μέρες που παίρνει ο Ιωάννης τον Ιάσονα...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο με τον Παπαζήση

«Θεωρώ πολύ ενδιαφέρον να υπάρχει ένας σύντροφος που...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βανέσα Αδαμοπούλου: «Τις μέρες που παίρνει ο Ιωάννης τον Ιάσονα...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο με τον Παπαζήση

Η Βανέσα Αδαμοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Τρίτης 13/2. Η τραγουδίστρια μίλησε για την πρόσφατη διασκευή της στο τραγούδι της Τζένης Βάνου "Σ' αγαπώ, σ' σγαπώ, η αγάπη αυτή με πεθαίνει", για τον γιο της, αλλά και για τους άντρες της ζωής της.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως περνά τις μέρες που ο 8χρονος Ιάσονας λείπει από το σπίτι τους, καθώς τις υπόλοιπες μένει με τον πατέρα του, Ιωάννη Παπαζήση (δείτε εδώ την εξομολόγηση για την συνεπιμέλεια), ενώ προχώρησε σε δηλώσεις για τον ιδανικό της σύντροφο και την ιδανική της σχέση.

Η εξομολόγηση της Βανέσας Αδαμοπούλου για την προσωπική της ζωή

«Το αγαπώ πολύ αυτό το τραγούδι γιατί το τραγουδούσα στον γιο μου όταν ήταν μωρό και τον άλλαζα. Η εποχή που διανύουμε είναι λίγο πιο αδιάφορη και άνοστη, αλλά δεν με αφορά. Πιστεύω ότι ο καθένας φτιάχνει τη δική του πραγματικότητα. Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τη θρησκεία, αλλά με τη θεία φύση των πραγμάτων έχω στενή σχέση», είπε αρχικά.

Για τον γιο της, η ίδια έπειτα, ανέφερε: «Είναι μια διαδρομή που μαθαίνεις πράγματα, προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος, έχει πολύ ενδιαφέρον, είναι πολύ μεγάλο δώρο ο Ιάσονας για μένα. Τις μέρες που τον παίρνει ο Ιωάννης, απολαμβάνω τις ώρες με τον εαυτό μου στην ησυχία μου και στον δικό μου χρόνο».

Για τη σχέση της με τους άντρες γενικότερα, επισήμανε: «Δεν έχω πάρει μαθήματα από τις σχέσεις μου. Πάω αυτοσχεδιάζοντας. Δεν έχω καμία πεποίθηση για το ανδρικό φύλο, αγαπώ τους άντρες και με αγαπούν κι εκείνοι. Θεωρώ πολύ ενδιαφέρον να υπάρχει ένας σύντροφος που μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του, γιατί είμαι άνθρωπος της κουβέντας. Δεν μου αρέσουν οι άντρες που λένε λίγα λόγια γιατί συνήθως υπάρχει κενό από κάτω και δεν υπάρχει μυστήριο. Ιδανική σχέση είναι να μην μένεις συνέχεια με τον άλλον. Να έχει ο καθένας το σπίτι του και κάποιες μέρες να κοιμάστε μαζί. Είναι τριβή τελικά αυτή η πολύ έντονη επαφή».

Δείτε επίσης: «Ο γιος μου, μου ζητάει αδερφάκι αλλά...» - Η σπάνια αποκάλυψη της Βανέσας Αδαμοπούλου