Προμηθέας Αλειφερόπουλος: «Η οικογένειά μου δεν...» - Η άγνωστη σχέση του με τη Μαρία Αλιφέρη

Ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show με τον ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για την οικογένειά του και την έντονη καλλιτεχνική φλέβα, που υπάρχει σε πολλά από τα μέλη του σπιτιού του.

Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα, πως στα πρώτα του βήματα στο χώρο του θεάτρου είχε τη συμπαράσταση της θείας του, Μαρίας Αλιφέρη, η οποία έχει χαράξει τον δικό της ξεχωριστό δρόμο στο χώρο της υποκριτικής.

Οι σχέσεις του Αλειφερόπουλου με τη Μαρία Αλιφέρη παραμένουν ακόμα και σήμερα στενές και παρά πολύ καλές (δείτε εδώ τον λόγο που η ηθοποιός δεν παντρεύτηκε ποτέ).

Οι δηλώσεις του Προμηθέα Αλειφερόπουλου για τη Μαρία Αλιφέρη

«Η καταγωγή μου από τον πατέρα μου είναι από Σπάρτη και από τη μητέρα μου από Ήπειρο και Κέρκυρα. Γεννήθηκα στην Αθήνα και έχω τρία αδέρφια. Ο ένας ο αδερφός μου είναι μουσικός. Η μητέρα μου αγαπούσε το θέατρο πολύ.

Είναι πολύ καλό, που η θεία μου είναι ηθοποιός και η οικογένειά ολόκληρη δεν είχε ταμπού με τους ηθοποιούς. Δεν την πρόλαβα τη θεία μου ως παρουσιάστρια. Η Μαρία Αλιφέρη είναι αδερφή του πατέρα μου. Μαζί της έκανα προετοιμασία τα κομμάτια μου για να μπω στη σχολή και εκείνη με παίρνει και μου κάνει ερωτήσεις, είμαστε πολύ αγαπημένοι, είμαστε πολύ κοντά», είπε ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος.

Όσα είχε πει για τη θεία του σε παλιότερη συνέντευξη

«Είναι ένας πάρα πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος, τη λέω και πνευματική μου μητέρα. Από την εφηβεία είχα τρομερή επαφή μαζί της. Κουβεντιάζαμε πιο πνευματικά, ψυχολογικά πράγματα. Είναι βαθύς άνθρωπος, διαβασμένος άνθρωπος, ίσως σε κόντρα για κάποιους με τη δημόσια εικόνα που είχε όταν ήταν στα ουράνια ως τηλεοπτικό πρόσωπο», είχε πει ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος στις 28/2/22 στο Στούντιο 4.