«Ακόμα και σε μια περίοδο πολύ δύσκολη της ζωής μου...» - Οι βαριά συναισθηματικές δηλώσεις της Φαίης Σκορδά

Η αντίδραση της μπροστά στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ακόμα και σε μια περίοδο πολύ δύσκολη της ζωής μου...» - Οι βαριά συναισθηματικές δηλώσεις της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες κατά την παρουσία της σε εκδήλωση του "Make A Wish - Κάνε μια ευχή Ελλάδος" το βράδυ της Τρίτης 12/3. Η παρουσιάστρια θέλησε να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα, ενώ αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο που πέρασε με τον θάνατο του πατέρα της, Δημήτρη.

Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η παρουσιάστρια ταξίδεψε στο Κιλκίς για το μνημόσυνο στην μνήμη του μπαμπά της - δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά

«Πρέπει να βάζουμε σωστές προτεραιότητες και να μην λειτουργούμε εν θερμώ για πράγματα που μπορεί να είναι πολύ μικρά την επόμενη μέρα. Ακόμα και στα σοβαρά, σε μια περίοδο πολύ δύσκολη της ζωής μου, το Make-a-wish ήταν δίπλα μου, μέσα μου και με βοήθησε να βρω το κουράγιο να είμαι ήρεμη», είπε η Φαίη Σκορδά.

Η τραγική ιστορία που κρύβει πίσω του το σκυλάκι της - Ο θάνατος που ένωσε το χάσκι με την παρουσιάστρια

Ο Μίκυ είναι ο τετράποδος κολλητός της από το απόγευμα της Πέμπτης, και δεν τον έχει αποχωριστεί στιγμή, τον κουβαλάει παντού, αφού είναι δεμένη μαζί του με μια απίστευτη ιστορία γιατί της θυμίζει έναν πολύ αγαπημένο της άνθρωπο. Το τετράποδο χάσκι ήταν το λατρεμένο σκυλί του μπαμπά της Φαίης, Δημήτρη Σκορδά που ταξίδεψε από το Κιλκίς για να έρθει στην Αθήνα και να πέσει στην αγκαλιά την δική της και των παιδιών της Γιάννη και Δημήτρη...

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας για χωρισμό με Φαίη Σκορδά: «Το αντιμετώπισα δύσκολα, πήγα σε γιατρό! Χωρίσαμε γιατί...»

Ο λατρεμένος σκύλος και προστάτης του Δημήτρη Σκορδά αμέσως μετά τον αιφνίδιο θάνατό του έδειχνε δυστυχισμένος που έχασε τον αφέντη του. Η σχέση του πανέμορφου σκυλιού με την Φαίη Σκορδά είναι το ίδιο δεμένη, όπως ήταν με τον πατέρα της, αφού εκείνη και το πανέμορφο ασπρόμαυρο χάσκι έχουν μεγαλώσει μαζί στο Κιλκίς.

Έτσι όταν η παρουσιάστρια του “Fay's time” έμαθε από την μαμά της Εύα ότι ο τετράποδος φίλος τους τον τελευταίο καιρό δείχνει να μην έχει όρεξη να φάει και δείχνει λυπημένος, της ζήτησε να στείλει τον Μίκυ στην Αθήνα για να περάσουν μερικές μέρες μαζί. Έτσι και έγινε...

Η Φαίη και ο Μίκυ από το βράδυ της Πέμπτης, δεν έχουν αποχωριστεί στιγμή. Εκείνη μόλις τον είδε έπεσε στην αγκαλιά του και ξέσπασε σε κλάματα, όχι μόνο γιατί της θύμιζε το αγαπημένο της πρόσωπο που έχασε πρόσφατα, αλλά γιατί και η ίδια έχει μαζί του μια λατρεμένη σχέση. Το πρωί της Παρασκευής βρήκε την Φαίη αγκαλιά με τον Μίκυ μέσα στο αυτοκίνητο στον δρόμο για το στούντιο και οι δυο τους απαθανάτισαν την τρυφερή στιγμή τους με μια αγαπησιάρικη... ασπρόμαυρη selfie με μαύρες καρδούλες.

Η Φαίη Σκορδά με το νέο της σκυλάκι

Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή, αφού την είδαμε στις τηλεοπτικές οθόνες... Η Φαίη έκανε θεαματική είσοδο στην εκπομπή και κατέβηκε τα σκαλιά του πλατό μαζί με τον Μίκυ, ενώ δεν αποχωρίστηκε λεπτό, καθόλη την διάρκεια της εκπομπής, τον κολλητό φίλο της που και εκείνος με την σειρά του κούρνιαζε συνέχεια ανάμεσα στα πόδια της και δεν έμεινε καθόλου μακριά της, δείχνοντάς της την αγάπη του και την ευτυχία του που γυρνούσε εκεί.