Άρης Μακρής: «Αν πει ότι είμαι εγώ, να πάρει τον...» - Αποστομωτικός στις νέες δηλώσεις του για την Άννα Μαρία Βέλλη

«Με έχει ρίξει ψυχολογικά! Έτρεμα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άρης Μακρής: «Αν πει ότι είμαι εγώ, να πάρει τον...» - Αποστομωτικός στις νέες δηλώσεις του για την Άννα Μαρία Βέλλη

Ο Άρης Μακρής παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast at star την Τετάρτη 13/3 μια ημέρα μετά τη συνέντευξη, που ο ίδιος παραχώρησε στο Super Κατερίνα και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση της Άννας Μαρίας Βέλλη που έχει συνδεθεί με το όνομά του (δείτε εδώ όσα είπε).

Η γυναίκα έχει καταγγείλει εδώ και χρόνια, πως κακοποιήθηκε από πρώην σχέση της, ωστόσο δεν έχει κατονομάσει τον θύτη. Πολλοί είναι εκείνοι, που συνδέουν την εξομολόγησή της με τον πρώην σύντροφό της, Άρη Μακρή.

Ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία και για μία ακόμη φορά καλεί την Άννα Μαρία Βέλλη να αποκαλύψει το όνομα του κακοποιητή της, έτσι ώστε να φύγει η ρετσινιά, όπως είπε, από πάνω του.

Δείτε επίσης: Άρης Μακρής: Ποιος είναι στην πραγματικότητα - Το παρελθόν του και η γυναίκα που τον σημάδευσε

Οι δηλώσεις του Άρη Μακρή για την Άννα Μαρία Βέλλη

«Δεν έβρισκα τον λόγο, αλλά πια υπήρχε ο λόγος - λόγω του κυκεώνα και της διάστασης - που πήρε όλο αυτό να βγω και να πω τη δική μου αλήθεια. Με έχει ρίξει ψυχολογικά. Έτρεμα, έχω υποστεί μια μεγάλη πίεση λόγω όλου αυτού. Δεν έχω λόγο να μιλήσω με την Άννα Μαρία. Έχει εμπλακεί το όνομά μου - θελημένα ή μη - και ζητάω με στόμφο και πυγμή να βγει και να πει το όνομα.

Δε μπορώ να κινηθώ νομικά από τη στιγμή που δεν έχω κατηγορηθεί για τίποτα. Όλο αυτό υπάρχει σαν ένα σύννεφο γύρω από το όνομά μου. Δε με έχει κατηγορήσει κανείς. Πως να κινηθώ νομικά; Έχω κουραστεί να φωτογραφίζομαι σε μια τέτοια κατάσταση. Πρέπει να ειπωθεί, είναι σωστό να ειπωθεί, όχι για μένα, αλλά για το θύμα. Πρέπει να δικαιωθεί το θύμα.

Είναι συγκινημένος λόγω όλης αυτή της πίεσης και για αυτό βγήκα να πω την μου πλευρά, γιατί έπρεπε δυστυχώς να βγω και να πω, ενώ δεν είχα καμία όρεξη να μιλήσω. Φοβάμαι ότι μου έχει δημιουργήσει ήδη πρόβλημα επαγγελματικά, για αυτόν τον λόγο έπρεπε να βγω να μιλήσω, γιατί πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό.

Εγώ βγήκα να ξεκαθαρίσω να τελειώνει η υπόθεση, δε θα ξαναπώ τίποτα. Βγήκα να πω ρητά και κατηγορηματικά ότι αν έχει κακοποιηθεί η Άννα Μαρία δεν είμαι εγώ ο κακοποιητής της. Αν δεν ειπωθεί όνομα, δε θα ξαναασχοληθώ με αυτή την υπόθεση γιατί δεν μου ανήκει. Εγώ προκαλώ και παρακαλώ την ίδια να βγει να πει το όνομα. Αν από εκεί και πέρα με εξαιρέσει, καλώς να φύγει η ρετσινιά από πάνω μου. Αν πει ότι είμαι εγώ, να πάρει τον δρόμο που αρμόζει η υπόθεση», είπε ο Άρης Μακρής.