Σταμάτης Γαρδέλης: Ξανά στο Δασαρχείο ο ηθοποιός - Τι συμβαίνει με το περιβόητο εξοχικό του στο Πόρτο Γερμενό

Τα πλάνα από την κάμερα του Alpha

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σταμάτης Γαρδέλης: Ξανά στο Δασαρχείο ο ηθοποιός - Τι συμβαίνει με το περιβόητο εξοχικό του στο Πόρτο Γερμενό

Ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε την Τετάρτη 13/3 το πρωί έξω από το Δασαρχείο του Αιγάλεου, καθώς σήμερα συνεδριάζει η ειδική επιτροπή σχετικά με το πρόστιμο που έχει επιβληθεί στο εξοχικό σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό.

Η κάμερα του Super Κατερίνα βρέθηκε έξω από το κτίριο αποσπώντας τα πρώτα πλάνα από την άφιξη του ηθοποιού στο Δασαρχείο περιμένοντας με μεγάλη αγωνία να συνεδριάσει η επιτροπή σχετικά με τον φάκελο, που έχει καταθέσει.

Δείτε επίσης: Σταμάτης Γαρδέλης: «Συνάδελφός σας πήρε τη μάνα μου και της είπε επί λέξει...» - Ξέσπασε στην κάμερα του OPEN μετά την σύλληψή του

Στο Δασαρχείο του Αιγάλεω ο ηθοποιός - Κάνει ένσταση για το σπίτι του

Ο Σταμάτης Γαρδέλης διεκδικεί μέσω ένστασης να αποχαρακτηριστεί ο χώρος, που έκτισε το σπίτι του ως δασική έκταση. Η δημοσιογράφος της εκπομπής, περίμενε έξω από το Δασαρχείο τον ηθοποιό, ωστόσο ο ίδιος δεν δέχτηκε να κάνει κανένα σχόλιο.

Τι συμβαίνει με το πρόστιμο στο σπίτι του ηθοποιού

«Ήταν η πρώτη φορά που πήγα στο κρατητήριο και ήταν λίγο οξύμωρα τα πράγματα. Γνώρισα ανθρώπους στο σώμα, όπου βγάλαμε φωτογραφίες μαζί, μιλήσαμε, κάποιοι άλλοι βγάλανε τα απωθημένα τους, μπήκα - βγήκα. Κάποιοι έβγαλαν απωθημένα στο πρόσωπό μου.

Με κάποιους αλλάξαμε τηλέφωνα. Ένιωσα περίεργα, σαν να παίζω θέατρο, ότι ήταν μέρος μιας παράστασης, ένα σκηνικό. Από την άλλη ένιωσα και την πίεση ενός ανθρώπου, που πέρα από την επωνυμία και το παιχνίδι είναι ένας Σταμάτης, που ζει μια αδιέξοδη ιστορία, όπως χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μου. Και πρέπει να λυθεί! Αντιφατικά συναισθήματα...

Νοσηλεύτηκα στο ψυχιατρείο! Έχω αποκτήσει μια φιλία με τον ψυχίατρό μου, που με φρενάρει πάντα για να μην περάσω τα εσκαμμένα και μου αναφέρει ότι έχουμε μια θεραπευτική φιλία. Είναι ένας διανοούμενος. Έχει κατέβει στα βάθη της ψυχής μου και με έχει αποκαλύψει και με έχει ηρεμήσει, τον έχω πάντα στο μυαλό μου.

Έφτασα στο σημείο να χάνω το νόημα της ζωής, σκοτείνιασε ο κόσμος μου από τη στιγμή που μου παίρνουν το σπίτι. Αυτό έχει ένα πνευματικό υπόβαθρο, όλο το κτίσμα, είναι μια προέκταση του εαυτού μου. Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου, μου ερχόταν σκοτεινές σκέψεις, έχανα το νόημα, έμπαινα σε μια καταθλιπτική - σκοτεινή κατάσταση και με παρότρυνε η δικιά μου να ζητήσω βοήθεια, τη σύντροφό μου. Χαρά στην υπομονή της», είχε πει ο Σταμάτης Γαρδέλης την Πέμπτη 29/2 στο T-live.