Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη συνέντευξη του Άρη Μακρή στο Super Κατερίνα: «Είναι σαν να υπονοεί ότι όντως μπορεί να είχανε...»

Μετά το ξέσπασμά του για την κακοποίηση της Άννα Μαρίας Βέλλη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη συνέντευξη του Άρη Μακρή στο Super Κατερίνα: «Είναι σαν να υπονοεί ότι όντως μπορεί να είχανε...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή την συνέντευξη του Άρη Μακρή στο Super Κατερίνα για την υπόθεση κακοποίησης της Άννα Μαρίας Βέλλη (δείτε την ολόκληρη εδώ), θέλησε να κάνει κάποια σχόλια το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου στην εκπομπή της, Happy Day, στο κανάλι του ALPHA.

Η παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, επισήμανε πως ο τρόπος που ο τραγουδιστής και ηθοποιός απάντησε για κάποια γεγονότα και τσακωμούς που μπορεί να υπήρξαν στη σχέση τους, αφήνει να εννοηθεί πως ίσως να ήταν πιο σοβαρά για την πρώην σύντροφό του και θεωρεί πως εφόσον εκείνος αισθάνεται "καθαρός" θα έπρεπε να κινηθεί νομικά.

Τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη συνέντευξη του Άρη Μακρή στο Super Κατερίνα

«Παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή τα όσα είπε ο Άρης Μακρής και τις ερωτήσεις της Κατερίνας που ήταν πολύ στοχευμένες. Το ότι δικαιούται και ο κόσμος και ο Άρης Μακρής να ακουστεί το όνομα είτε στη μία περίπτωση για να καθαρίσει το δικό του όνομα είτε για να οδηγηθεί, όπως είπε, ενώπιον των Αρχών και να λογοδοτήσει, είναι δικαίωμά του και καλά κάνει και το ζητάει.

Απλά μου κάνει εντύπωση ότι είναι σαν να υπονοεί ότι όντως μπορεί να είχανε κάποιες εντάσεις, γιατί όταν είσαι σε μία ήρεμη σχέση που μπορεί να υπάρχει κάποιος καβγάς και να έχετε ανταλλάξει δυο κουβέντες και δυο γαλλικά, δε φαντάζεσαι ότι ο άλλος μπορεί να σε φωτογραφίζει ως κακοποιητή. Για να λέει όμως "ότι αν εννοεί εμένα, είμαι πανέτοιμος να την αντιμετωπίσω", είναι σαν να λέει ότι όντως μπορεί να είχαμε κάποιες εντάσεις, αλλά αν αυτή τις έχει ονομάσει στο μυαλό της ως κακοποίηση, εγώ δεν το θυμάμαι έτσι. Είναι μία άλλη αλήθεια», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Βλέποντας το πώς τοποθετήθηκε ο Άρης Μακρής με λεπτομέρειες, εγώ κατάλαβα ότι ίσως στο μυαλό του νιώθει ότι υπάρχουν δύο τρία γεγονότα που μπορεί εκείνη στο μυαλό της να τα έχει νιώσει ως σημάδια πιο έντονης παραβατικής συμπεριφοράς».

«Να το πάω λίγο παραπέρα, πιο γενικά; Αν ο Άρης Μακρής νιώθει καθαρός και ξέρει ότι είναι καθαρός, γιατί δεν πάει αυτός στην αντίπερα όχθη να κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση; Εφόσον κάποιοι τον έχουν φωτογραφήσει... Δεν είμαι νομική σύμβουλος, αλλά αν πας σε έναν δικηγόρο και πεις ότι υπάρχει αυτή η κατάσταση, όλοι στο διαδίκτυο με φωτογραφίζουν και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι εγώ, δεν ξέρω… Στείλε ένα εξώδικο. Εφόσον πιστεύεις στην καθαρή σου συνείδηση και στην αθωότητά σου…», κατέληξε.

Δείτε επίσης: Άρης Μακρής: «Αν πει ότι είμαι εγώ, να πάρει τον...» - Αποστομωτικός στις νέες δηλώσεις του για την Άννα Μαρία Βέλλη